Ashley Cole: Ljubica razkrila pikantne podrobnosti

“Bilo je lepo. Ashley je tih, skoraj sramežljiv, a zelo strasten,” je rekla Ashleyjeva nekdanja ljubica, ki pa nogometaša ne videva več: “Nisva več v stikih. Dvomim, da se bova še kdaj pogovarjala.” (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
13. 3. 2013

Medtem ko je njegova zdaj že nekdanja soproga Cheryl Cole napovedovala boj za rešitev njunega zakona pred razpadom in govorila celo o tem, da se bosta pobotala, je imel nogometaš vročo avanturo z 22-letno Playboyevo zajčico Melisso Howe.

Rdečelaska je britanskim medijem zdaj povedala, da sta z Ashleyjem seksala po vsej hiši, ki si jo je nekoč delil s pevko Cheryl. Razkrila je, da sta se ljubila tudi v njuni zakonski postelji, in dodala, da ji je nogometni zvezdnik zatrjeval, da se s Cheryl ne videva več. "Na hodniku sva se poljubljala, potem pa seksala v najbližji spalnici. Pozneje sva klepetala in rekel mi je, da se s Cheryl ne videva več," je dejala Melissa, ki jo je k Ashleyju vozil njegov voznik, športnik pa ji je ukazal, da ne sme nikomur povedati, kje je bila. To pa še ni vse. Melissa se je še pohvalila, da sta se med drugim ljubila tudi v džakuziju in na kavču v dnevni sobi.