Ashley Graham navdušuje s svojimi bujnimi oblinami

Ashley Graham navdušuje s svojimi bujnimi oblinami (foto: Profimedia) Profimedia
27. 9. 2018

Ameriška manekenka in igralka Ashley Graham je bila na svoje bujne obline vedno izjemno ponosna, zato jih rada pokaže vedno, ko se za to pojavi prava priložnost.

Ashley Graham so paparaci nedavno ujeli na enem od večernih dogodkov, kamor je prišla v dolgi večerni obleki, ki se je ovijala okoli njenih bujnih oblin. Plus size manekenka nikoli ni skrivala, da je na svoje obline zelo ponosna in zato jih prav nikoli ne skriva. Oprijeta obleka se ji je odlično podala in videti je bilo, da se Ashley v njej odlično počuti.

"Redno telovadim in zdravo se prehranjujem, a celulit je vseeno tu in nanj sem ponosna. To je moje telo z vsemi vrlinami in napakami in jaz ga v celoti sprejemam," je nedavno dejala za Daily Mail.

"Velikokrat so mi dejali, da bi morala shujšati, da me takšne nihče ne bo vabil na modne piste, a danes sem kjer sem in uspeh je tukaj, ker sem verjela vase in se nisem pustila spreminjati," je še dodala.

Manekenka je nedavno objavila serijo fotografij, ki niso niti najmanj računalniško obdelane in z njimi še kako navdušila. S svojo pozitivno podobo in samozavestjo vliva upanje številnim ženskam po vsem svetu in jim pomaga, da se sprejmejo z vsemi svojimi napakami.