Ashley Graham ne skriva svojih oblin!

Ashley Graham ne skriva svojih oblin! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
3. 12. 2018

Ashley Graham je zagotovo ena najbolj znanih manekenk z oblinami. Pred kratkim je predstavila svojo novo modno kolekcijo pod imenom Pretty Little Thing.

Njena kolekcija je sestavljena iz 60 kosov oblačil, v glavnem z živalskimi vzorci. Vsi modeli so narejeni tako, da pristajajo ženskam vseh velikosti in oblik telesa. Najbolj je to pokazala manekenka sama, ko je prišla v klub Delilah v zahodnem Hollywoodu v eni izmed svojih kreacij, ki je lepo poudarila njeno bujno postavo.

Vendar pa Ashley (31) ni bila od nekdaj tako samozavestna, kot je danes. “Spomnim se, da mi je Michael Kors dejal, da ne smem tako zelo migati z boki. In res sem potrebovala kar nekaj časa, da sem se naučila hoditi po modnih pistah. Kors je dejal tudi, da hodim kot kakšen fant.” Ko se je pojavila v šovu Jimmyja Fallona The Tonight Show, je Ashley tudi dejala, da je prvič v javnosti brez modrčka. “Za žensko z velikim oprsjem je to zelo velik trenutek,” je v šali dejala Ashley in pred kamero povedala tudi eno neprijetno prigodo z rdeče preproge.

Ashley Graham

Bilo je lani na Met Gala, ko je srečala Kim Kardashian (38). Ta ji je sredi pogovora dejala, da ima špinačo med zobmi. “Ne bom pustila, da taka hodiš naokoli, mi je Kim kar sama odstranila špinačo,” je Ashley takoj na družabnem omrežju objavila, kaj se je pripetilo. Največ je k njeni karieri prispevala naslovnica revije Sports Illustrated, kjer je pozirala v kopalkah.

Pred kratkim pa je pozirala za francosko različico revije Vogue, kjer so jo oblekli kot kmečko dekle s Korzike. Nekateri menijo, da je preveč poudarila prsi, kar naj ne bi bilo najbolj primerno za damo, Ashley pa je s fotografijami zadovoljna.

Ko je imela 16 let, je hodila s fantom po imenu Craig, ki pa jo je zapustil, ker se je bal, da bo sčasoma postala tako debela kot njegova mama. To se je zgodilo po tem, ko ni hotela z njim v posteljo. Danes, 15 let pozneje, je manekenka srečno poročena z Justinom Irvinom, ki jo ima rad z vsemi njenimi oblinami. “Sami smo ključ do lastne sreče in priznam, da sem dolgo potrebovala, da sem to ugotovila. Vem, da človek najde srečo, ko dela tisto, kar si želi.”

Besedilo: Sandra Bratuša

Priporočamo