Asistentka Meghan Markle veliko prejokala preden je končno dala odpoved

Asistentka Meghan Markle veliko prejokala preden je končno dala odpoved (foto: Profimedia) Profimedia
4. 12. 2018

Je mogoče, da je vojvodinja Meghan Markel za štirimi stenami povsem drugačna oseba?

Osebna asistentka Meghan Markle, Melissa Toubati, je dala odpoved zgolj šest mesecev po kraljevi poroki in številni so se začudili, zakaj se je odločila tako hitro zapustiti kraljevo palačo.

Neimenovani vir je za Daily Mail razkril, da je Melissa veliko časa oklevala, saj ni vedela kaj bi naredila, vse bolj pa ji je bilo jasno, da tako ne more več živeti. "Njena služba je bila zelo stresna, saj je morala ustreči številnim zahtevam vojvodinje. Bila je pod velikim pritiskom in ves čas je jokala," je vir povedal britanskemu Daily Mailu.

"Melissa je neverjetno talentirana in imela je veliko vlogo pri pripravah na poroko. A bilo je lažje, da se njune poti razideta," je dodal vir.

Melissa je bila v preteklosti tudi pomočnica britanskega glasbenika Robbija Williamsa in njegove žene Ayde Field, številni pa so prepričani, da bi bila kraljeva poroka še bolj stresna, če Melissa ne bi bila tako zelo diplomatska in ustrežljiva.

Daily Mail pa še piše, da naj bi imela Meghan velike težave tudi z ostalim osebjem, saj bi si številni želeli oditi iz kraljeve palače, ker delo z njo postaja vse težje in vse bolj zahtevno.