Aston Kutcher in Mila Kunis: Zaljubljena kot prvi dan

Aston Kutcher in Mila Kunis: Zaljubljena kot prvi dan (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
19. 12. 2017

Čeprav je najprej kazalo, da gre bolj za flirt kakor resno zvezo, se je izkazalo prav nasprotno. Ashton Kutcher in Mila Kunis sta po petih letih še vedno zaljubljena kot prvi dan ...

Ko je Mila (34) kot najstnica z Ashtonom (39) igrala v nadaljevanki Nora 70. leta, se ni nobenemu od njiju niti sanjalo, da bosta nekoč poročena in imela otroke. On pravi, da jo je dojemal kot mlajšo sestro, sama pa ga je videla kot prijatelja.

Nekega dne pa se je z zabave, kjer je bil tudi on, vrnila domov šele naslednjega dne. "Z Ashtonom sva bila vsa leta od nadaljevanke, v kateri sva igrala skupaj, v stiku, a nikoli nisem pomislila na kaj drugega kot prijateljstvo," pravi Mila. "Potem pa sem ga videla na tisti usodni zabavi. Bil je s hrbtom obrnjen proti meni in prvi hip ga nisem prepoznala ter sem si rekla, kdo je ta postavni moški? Ko se je obrnil, sem kar zaslišala glasbo, violine in bila sem pečena in prvič v življenju sem ostala brez diha," dodaja lepotica.

Zanimivo je to, da jo je Ashton tistega večera želel spoznati s svojim prijateljem, a so se stvari obrnile v drugo smer. "Tisto noč se je prvič zgodilo, da sem prespala pri kakšnem fantu ..." No, julija letos sta praznovala drugo obletnico poroke. Vseeno pa sta na začetku želela, da je njuna zveza brez obveznosti.

Ashton je namreč imel za seboj propadli zakon z nekoliko starejšo igralko Demi Moore (55), Mila pa dolgoletno zvezo z igralcem Macaulayjem Culkinom (37), najbolj znanim igralcem po vlogi v filmu Sam doma. Par se nerad kaže v javnosti, zato ju tudi redko vidimo skupaj. Mila se je povsem posvetila družini in vzgoji otrok, triletne hčerke Wyatt Isabell in leto dni starega Dimitrija. Zakonca pa imata o vzgoji otrok poseben pogled, saj pravita, da ne želita vzgojiti razvajencev. Zato živijo bolj špartansko, da otroka ne bi imela občutek, da si lahko privoščita prav vse. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia