Astrologi napovedujejo, da bo Severina že kmalu uživala v sinovem objemu

Astrologi napovedujejo, da bo Severina že kmalu uživala v sinovem objemu (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
12. 12. 2019

Hrvaška pevka Severina Kojić trenutno preživlja težke čase, saj svojega sina vidi le nekaj ur na teden.

Hrvaška glasbenica Severina Kojić je nedavno izgubila sodno bitko, skrbništvo nad sinom Aleksandrom pa je pripadlo njenemu nekdanjemu partnerju Milanu Popoviću. 

V nedavni astro analizi v hrvaškem Večernjem listu ji astrologi napovedujejo bolj srečno prihodnost in zdi se, da bosta s sinom že kmalu uživala v skupnih trenutkih in bolj srečnih časih. "Severina bo zelo hitro dobila priložnost, da izboljša nastalo situacijo, a pod veliko pogoji in številnimi omejitvami, ki se jim bo morala prilagoditi. Njen sin je zelo čustven in intuitiven, po videzu zelo spominja na svojo mamo, na katero je tudi zelo navezan. S svojo mamo ima v otroštvu pravljično povezanost, ker je njegova mama kot dobra vila, ki mu izpolni vse njegove želje in čuti vsa njegova čustva, ga podpira in vzpodbuja njegovo kreativnost."

Vse se zdi, da se hrvaški pevki že kmalu nasmihajo boljši časi, ki bodo prinesli več otroškega smeha in ki ji bodo zopet risali nasmeh na obraz. Pevka je trenutno v mislih ves čas s svojimi sinom in tako je bilo tudi na nedavnem koncertu v Zagrebu, kjer je koncert začela z molitvijo za Aleksandra in šele nato začela z nastopom.