Astrologinja princese Diane razkrila natalno karto male Lili, hčerkice princa Harryja in Meghan Markle

Astrologinja princese Diane razkrila natalno karto male Lili, hčerkice princa Harryja in Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
10. 6. 2021

Minuli konec tedna je odmevala novica, da je kraljevi par dobil drugega otroka.

Hčerki sta dala ime Lilibet "Lili Diana Mountbatten - Windsor. Ob rojstvu je mala Lili tehtala 3487 gramov. V nasprotju z ugibanji, da bo Meghan rodila doma, se to ni zgodilo, saj je malčica na svet privekala ob 11:40 po lokalnem času v bolnišnici Santa Barbara v Kaliforniji.

Oboževalci kraljeve družine nestrpno čakajo novice o novi članici kraljeve družine, astrologi pa so se že lotili izdelave natalne karte za Lili. Tako jo je astrologinja pokojne princese Diane, Debbie Frank, že izdelala. In kaj pravi?

"V astrološkem smislu se odlično ujema s starejšim bratom Archiejem. Zelo bosta povezana, delila bosta interes za iste stvari, drug drugemu bosta v največjo oporo. Nova članica kraljeve družine ima Luno v ognjenem Ovnu, zato bo zagotovo v vsaki situaciji vedela, kaj si želi.

Verjetno bo precej gospodovalna, a hkrati bo tudi občutljiva oseba z bujno domišljijo. Rojena je s pozicijo sonca v deseti hiši, kar jo bo gnalo v središče pozornosti. Zagotovo bo na svetu pustila svoje znamenje in na Zemljo je prišla z razlogom, to pa bo opazno že v zgodnjih letih njenega življenja," pravi astrologinja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Debbie Frank (@scorpiodebbie)

Priporočamo