Axl Rose komaj preživel nastop - rešili so ga v zadnjem trenutku!

27. 11. 2018
Deli
Axl Rose komaj preživel nastop - rešili so ga v zadnjem trenutku! (foto: Profimedia)
Profimedia

Pevec skupine Guns 'n' Roses, Axl Rose, je bruhal kar pet ur, potem pa je stopil na oder in se lotil petja. Hotel je "odpeti" celoten koncert, a zdravnike je kljub vsemu skrbelo, saj bi se zadeva lahko končala tragično.

"Prešpikali so me s kupom injekcij, ker mi je bilo slabo, a kljub temu bomo zaradi vas pripravili koncert," je dejal Axl pred koncertom v Abu Dabiju. Kljub dehidraciji je stopil pred občinstvo, pel celo dve uri, a je na koncu moral prekiniti koncert. Pred nastopom je namreč kar pet ur bruhal.

Basist Duff McKagan je ob tem dejal: "Axl je naredil ***eni čudež, tega nisem videl v 40 letih svoje kariere." Podprl ga je tudi kitarist Slash, na katerega se je naslanjal med koncertom. Čeprav so mu bili oboževalci hvaležni, je zdravnike skrbelo za pevčevo zdravstveno stanje. Ameriški mediji poročajo, da bi se lahko vse skupaj končalo tragično, saj so ga takoj po koncertu z vozilom nujne pomoči prepeljali v bolnišnico.

"Axl je bil bolan, a zaradi vas je zdržal. Nadaljujemo s še krepkejšim tempom," so izjavili člani skupine, medtem ko je pevec okreval v bolnišnici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GnFnR #NotInThisLifetime Tour 2018

A post shared by Guns N' Roses (@gunsnroses) on

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret