Baby boom tudi med tujimi zvezdniki

Baby boom tudi med tujimi zvezdniki (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
2. 8. 2017

Tudi letos bodo štorklje imele polne roke dela, saj je kar nekaj zvezdnikov sporočilo, da so v veselem pričakovanju.

Prva med njimi, ki je sporočila veselo novico, je bila lepa igralka Jessica Alba, ki je kar na Instagramu s prikupnim videosporočilom napovedala, da se bo družinica povečala še za enega člana. Žal pa ni izdala, ali se jima bo z možem Cashem Warrenom v tretje pridružila še ena deklica ali deček. Se pa novega družinskega člana, ne glede na spol, neznansko veselita njuni hčerki Honor Marie (9 let) in Haven Garner (5 let).

Druga, ki bo proti koncu tega leta postala mamica, je tudi igralka Mindy Kaling, ki pa novice o nosečnosti ne želi obešati na veliki zvon, zato je tudi javno še ni potrdila. Prav tako ne želi nikomur, niti svojim najbližjim, povedati, kdo naj bi bil oče njenega otroka. Sicer pa naj bi nosečnost igralko presenetila, a jo je vseeno sprejela z odprtimi rokami.

V veselem pričakovanju je tudi nogometaš Cristiano Ronaldo, ki je po tednih ugibanj končno priznal, da je njegovo dekle, Georgina Rodriguez, s katero sta skupaj slabo leto dni, noseča. Za zvezdnika bo to že četrti otrok, saj je že ponosen očka Christianu mlajšemu (7 let) ter nekaj tednov starima dvojčkoma, Evi in Mateu, ki ju je rodila nadomestna mama.

Tina Ambrožič