Backstreet Boys: Med drugim so goli tekali po hotelih

Backstreet Boys: Med drugim so goli tekali po hotelih (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
22. 3. 2017

Kanadski glasbenik Justin Bieber pridno neguje svoj imidž 'bad boya', a če ste mislili, da ljubljenec najstnic spada med največje slavne poredneže, ste se ušteli. Fantje iz skupine Backstreet Boys so bili v času največje slave namreč veliko bolj divji, kot je Justin.

Zasedba Backstreet Boys, ki je nastala leta 1993 in jo sestavljajo AJ McLean, Howie D., Nick Carter, Kevin Richardson in Brian Littrell, je še vedno najuspešnejša fantovska skupina vseh časov.

Še dobro, da v obdobju, ko je bila na vrhuncu slave, družabna omrežja, zahvaljujoč katerim danes izvemo marsikatero sočno podrobnost o zvezdnikih, še niso obstajala. Fantje, ki so po vsem svetu prodali več kot 130 milijonov albumov, so bili namreč veliko bolj divji kot številni današnji zvezdniki, ki veljajo za težavne. To sta v intervjuju, ki sta ga dala za spletno stran ameriške verzije slovite modne revije Elle, razkrila člana te skupine, 39-letni glasbenik, igralec, plesalec in model AJ McLean ter 37-letni glasbenik, igralec, plesalec ter glasbeni producent Nick Carter. Oba sta zatrdila, da je celo 23-letni kanadski glasbenik Justin Bieber, ki strani rumenih medijev pogosto polni z različnimi škandali, v primerjavi z njimi v obdobju, ko so dosegali največje uspehe, krotek kot jagnje.

Počeli so neumnosti

"Na srečo družabna omrežja takrat še niso obstaja, saj sva z AJ-jem naredila kar precej sra...," je povsem odkrito povedal Nick in za primerjavo dodal: "Justin Bieber nam v primerjavi s tem, kar smo počeli mi, ne seže niti do kolen." AJ se je z Nickovimi trditvami strinjal in priznal, da je nekoč pogosto pohajkoval po nočnih klubih, divje žuriral in se opijal. Prav popivanje ga je med drugim privedlo do tega, da je nekoč 'povsem brez razloga' gol tekal po hodniku nekega hotela. Skratka, zvezdnika sta ušpičila veliko neumnosti, za katere pa njihovi oboževalci niso nikoli izvedeli. To, da njihovi 'podvigi' niso pricurljali v javnost, je Nick komentiral kratko in jedrnato: "Hvala bogu!" Da takrat še ni bilo Facebooka, Twitterja in Instagrama je bilo po eni strani torej pozitivno, po drugi pa tudi negativno. Narava dela je bila takrat namreč povsem drugačna kot danes, fantje se niso mogli oglaševati na spletu, ampak so morali dajati nešteto intervjujev in biti vseprisotni. "Potovati smo morali v prav vsako državo, to je bila edina možnost. Takrat ni bilo Instagrama in tudi ni bilo možnosti, da bi na YouTubu objavil pesem ter tako dobil pogodbo z glasbeno založbo," je še pojasnil Nick.

Priporočamo