Bar Rafaeli in David Fisher: Srečen kon ec po ovinkih

Vir: Lea
11. 8. 2011

Dolga leta je moral čakati na svojo sanjsko žensko, zdaj pa naj bi vse skupaj šlo po hitrem postopku – multimilijonar David Fisher bi se rad čim prej poročil s svojo srčno izbranko, vrhunsko izraelsko manekenko Bar Refaeli.

Tudi luksuzni ljubezenski dopust ima svoje pasti. Večurno poležavanje na vročem soncu, koktajli in večerje s štirimi hodi – vse to ni šlo kar brez sledi mimo popolnega telesa Bar Refaeli: “Zdaj sem spet doma. Bil je že skrajni čas, da začnem spet vaditi. Toda včasih se mora človek tudi sprostiti in nekoliko zanemariti,” je 26-letna vrhunska manekenka pred kratkim napisala na Twitterju.

Toda poleg nekaj odvečnih gramov je Bar s prestižnega popivanja z vmesnimi postajami v Parizu, Tel Avivu, Saint-Tropezu in Porto Cervu domov prinesla še en spominek – spoznanje, da se z novim ljubimcem Davidom Fisherjem, popolno ujemata.

Bil je potrpežljiv

Bar naj bi bila zaljubljena do ušes in menda že sanjari o skupni prihodnosti z Davidom. Tako vsaj govorijo ljudje, ki jo obkrožajo. Za bogataša, ki si je milijone ustvaril z nepremičninami in plinom, je lepotica, ki med drugim oglašuje tudi slovito modno znamko Victoria’s Secret, že od nekdaj njegova sanjska ženska, kot je izdal njegov dober prijatelj. Bar in David sta se v preteklosti namreč redno srečevala na različnih zabavah in sprejemih v Tel Avivu.

Toda čeprav se je Fisher že ob prvem srečanju do ušes zaljubil vanjo, je moral svoje hrepenenje ohraniti zase, saj je Bar v tistem času hodila s hollywoodskim zvezdnikom Leonardom DiCapriem. Šele ko je bilo leta 2009 konec več kot petletnega razmerja, ki sta ga lepotca večkrat prekinila in začela znova, je David vendarle zbral pogum. Toda Leo je takoj posegel vmes in se znova pobotal z Bar. Fisher se je takrat sicer umaknil, a nikoli ni opustil upanja. “David je sicer vedel, da mu v tekmi z DiCapriem ne more uspeti, a je vedno znova govoril, da bo nekega lepega dne s svojo ljubeznijo Bar,” je povedal njegov prijatelj.

Poroka je le še vprašanje časa

Čakanje se je splačalo in junija sta doživela srečni konec. Razmerja med Bar in Leom je bilo že po nekaj tednih konec, tokrat dokončno in povsem uradno. Potem pa je David na neki zabavi v Rimu spet prekrižal pot svoji sanjski ženski. Tisti večer sta se smejala, flirtala ter se ves čas gledala globoko v oči in vse od takrat sta neločljiva.

Fisher, čigar premoženje ocenjujejo na približno 40 milijonov evrov, slovi kot velikodušen človek, ki ljudi, ki jih ima rad, razvaja na vse mogoče načine. To je takoj občutila tudi Bar, ki jo je presenetil z ogledom sončnega zahoda z jadrnice, zajtrkom s šampanjcem na zasebni plaži in luksuznim nakupovalnim pohodom po Saint-Tropezu.

V nasprotju z DiCapriem, ki ljubi svobodo in se je vedno znova vztrajno upiral poročnim načrtom, ki jih je kovala Bar, je David – po besedah dobro obveščenega vira – možakar, ki z obema nogama stoji na trdnih tleh in že dolgo hrepeni po družini. Po vsem tem se nam upravičeno dozdeva, da je poroka le še vprašanje časa.