Bar Rafaeli tudi tokrat povila deklico

Bar Rafaeli tudi tokrat povila deklico (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
10. 11. 2017

Štirinajst mesecev po rojstvu prvega otroka, hčerke Liv, je model Bar Refaeli že drugič postala mamica. Z možem Adijem Ezro, s katerim sta usodni da dahnila septembra 2015, sta postala starša deklici, ki sta jo poimenovala Elle.

Kot je v izjavi za revijo US Weekly povedala zvezdnica, je bila malčica rojena v petek 20. oktobra ob 20.50 zvečer v bolnišnici v Tel Avivu v Izraelu. Deklica je tudi popolnoma zdrava in je ob rojstvu tehtala dobre tri kilograme.

Sicer pa je Bar še dodala, da so trenutno vsi preprosto presrečni ter da že komaj čakajo, da začnejo živeti to novo življenjsko poglavje. Bar je sicer novico o tem, da je drugič noseča, javnosti sporočila marca, in sicer s fotografijo svojega zaobljenega trebuščka, ki jo je objavila na Instragramu. Čeprav je zanosila le nekaj mesecev po rojstvu druge hčerke, je to ni pretirano prestrašilo. Velike družine si je namreč vedno želela in je v enem izmed intervjujev celo napovedala, da se bo v tridesetih posvetila družini. In več kot očitno je, da se bo tega vodila tudi držala.

Besedilo: Tina Ambrožič // Foto: Profimedia