Barbara Berlusconi: Ogorčena nad očetom

Vir: Lea
30. 12. 2010

Čeprav je takoj jasno in glasno poudarila, da ga ima rada ne glede na vse, je Barbara Berlusconi medijem priznala, da je ogorčena nad vedenjem svojega očeta, italijanskega premierja Silvia Berlusconija, ki je bil vpleten v več seksualnih škandalov in se zato znašel na naslovnicah italijanskih in tudi številnih drugih svetovnih medijev.

Škandali so se začeli nizati aprila lani, in sicer zaradi domnevne povezanosti z 18-letno manekenko Noemi Letizio, ki oglašuje spodnje perilo. Po tem so se začele pojavljati zgodbe, povezane s poklicnimi spremljevalkami, ki so trdile, da so jim plačali, da bi preživele večer z bogatim 74-letnikom. Pozneje je v medijih spregovorila tudi Nadia Macri, ki trdi, da je dobila kar 10 tisoč evrov za seks, Silvio pa je to odločno zanikal.

“Zelo spoštujem svojega očeta in njegove uspehe v biznisu in politiki, a jemljem si pravico moralno soditi o njegovem zasebnem življenju. Nad seksualnimi škandali sem nepopisno ogorčena. Zanje težko najdem opravičilo. Jasno je, da se ne strinjam z njegovim vedenjem, a se trudim, da bi mu še vedno verjela in mu zaupala,” je izjavila Barbara za italijanski Vanity Fair.