Barron Trump je praznoval 10. rojstni dan

Oba starša mu pustita, da izraža svojo kreativnost, nikoli ga ne omejujeta preveč. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
31. 3. 2016

Zagotovo je najmlajši sin Donalda Trumpa, ki ga ima z ženo Melanio, Barron, trenutno eden od najbolj obleganih fantkov na svetu. Njegov oče je namreč kontroverzni kandidat za predsedniško nominacijo, nam pa je zanimiv zaradi slovenskih korenin ...

Najmlajši Trump je na svet prišel 20. marca 2006. Za Melanio je to prvi in edini otrok, Donald pa ima od prej že dve hčerki in dva sina. Čeprav nesramno bogat pa mali Barron ni imel oziroma še vedno nima varušk. Donald namreč pravi, da če bi imeli preveč pomočnikov, otroka sploh ne bi poznali. "Ja, z Melanio imava osebje za kuhanje in za gospodinjska opravila, za otroka pa skrbiva sama," je povedal Donald. No, bolj ali manj je s tem mislil na Melanio, vsaj v zadnjem času, saj ima veliko dela zaradi predsedniške kampanje. Sicer pa se ima Donald za dobrega očeta, ki je sicer bolj konservativen, a kot sam pravi, se je pri štirih že odraslih otrocih to izkazalo za pravilno pot. Vsi so namreč uspešni - tako Donald jr., Ivanka, Eric kot Tiffany.

Melania in Donald sta očitno zelo usklajen in uigran par. "Zelo se ljubiva in spoštujeva. To je enkraten občutek, saj je najin odnos nekaj posebnega," je Melania izjavila v nekem intervjuju. "Ko srečaš pravo osebo, je vse fantastično. Oba veliko in trdo delava. Sama pa imam veliko odgovornost kot ženska, ki je poročena z moškim, kot je Donald. A je moje življenje vseeno povsem normalno. Marsikomu se verjetno ne zdi tako, a zame je. Moža zelo dobro poznam in najin odnos je popoln. On živi za svoje delo, in to mi je všeč ter to spoštujem. Nikoli ga nisem poskušala spremeniti," pravi Melania, ki je svojo linijo nakita začela oblikovati, ko je šel Barron v šolo. Vedno poudarja, da je v prvi vrsti mama, zato se je podala v posel šele, ko je bil sin v šoli: "Ko je Barron v šoli, imam sestanke, sodelujem pri nastanku kolekcij nakita." A tudi Donald si vzame čas za sina, tudi če sta le kratek čas skupaj, je njuno druženje zelo intenzivno. Melania je vesela in srečna, da ima njen sin tako dober odnos z očetom, poleg tega ve, da ga Barron občuduje in da je dober zgled za prihodnost.

Dom družine Trump je v New Yorku, bolj natančno na Manhattnu. Veliko časa pa preživijo na svoji posesti Mar-a-Lago v Palm Beachu na Floridi. Tam igrajo golf in preživljajo kakovosten čas skupaj.

Napisala Sandra Bratuša
Fotografije Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story13/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 13/2016

Story 13/2016, od 24. 03. 2016