Bella Hadid povedala kruto resnico o modnem svetu

Bella Hadid povedala kruto resnico o modnem svetu (foto: Profimedia) Profimedia
23. 11. 2019

Bella Hadid je razkrila, kako je bilo nositi spodnje perilo za Victoria's Secret.

Bella je o tem spregovorila na modnem festivalu, ki ga je Vogue organiziral v Parizu. Pojasnila je, da kljub temu, da je spodnje perilo na modni pisti za Victoria's Secret nosila trikrat, se nikoli ni počutila "močno", kot se je to počutila, ko se je po modni pisti sprehodila za modno hišo Fenty.

"Rihanna je neverjetna. Ko sem se po modni pisti sprehodila za Fenty je bilo zame prvič, da sem se na modni pisti počutila resnično seksi in močno, kljub temu, da sem bila v spodnjem perilu. Všeč mi je, ko sem drugi lik, saj se včasih ne počutim najbolje v svoji koži … Včasih na modni pisti postanem živčna ali pozabim, kako je potrebno premikati noge."

Manekenka je razpravljala tudi o vplivu, ki ga je modna industrija imela na njeno duševno zdravje. "Nekaj časa nisem želela govoriti o tem in nekaj let sem imela težave z zdravjem. Počutim se krivo, ker lahko živim to neverjetno življenje s številnimi možnostmi, vendar se včasih še vedno počutim depresivno. Želela sem jokati vsako jutro, med odmori za kosilo in pred spanjem. Dolgo sem bila čustveno nestabilna, ko sem mesece delala po 14 ur na dan, ko sem imela komaj 18 let. To ni imelo nobenega smisla. Mislim, da sem želela samo malce zadihati in to me je nekako potisnilo v začaran krog."