Ben Affleck ima novo dekle

V srečnih časih 
Ben z nosečo Jennifer 
in hčerko Violet.  (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
24. 7. 2017

Dolgo je kazalo, da bo igralcema Jennifer Garner in Benu Afflecku uspelo rešiti razpadlo zvezo, a žal se to ni zgodilo.

Pisalo se je leto 2015, ko sta Ben Affleck in Jennifer Garner objavila, da se po desetih letih zakona ločujeta. No, pozneje sta se odločila svojemu zakonu dati novo priložnost, a kot vse kaže, se ni izšlo. Še na začetku leta sta govorila, da je vedno možnost novega začetka, da se imata rada in da imata rada svoje tri otroke, Violet (11), Seraphine (8) in Samuela (5). Vzrok za njuno ločitev takrat je bila Benova afera z varuško, ki pa mu jo je Jennifer pozneje odpustila. Očitno pa le za krajši čas.

Zdaj pa se je pred nekaj tedni pojavila informacija, da ima Ben novo dekle in hollywoodski zvezdnik se je odločil, da se ne bo šel več skrivalnic. Javno je že, da ima novo ljubezen, in sicer producentko Lindsay Shookus (36). Skupaj sta se celo sprehodila pred fotografi, ki so stali v bližini neke losangeleške restavracije z italijansko hrano. Prisotnost fotografov ju ni nič motila in bila sta vidno dobre volje.

In še zanimiv podatek: par naj bi se videval že dve leti, čeprav sta se šele zdaj skupaj pojavila v javnosti. Lindsay pa naj bi se celo vselila v Benovo novo hišo, ki jo je nabavil pred kratkim. In čeprav nekateri krivijo producentko, da je kriva za razpad Benovega zakona, naj to ne bi držalo. Tu je veliko drugih dejavnikov, ki so vplivali na to, da se zakon med Jennifer in Benom ni obnesel.

Eden večjih, če ne celo največji, naj bi bila Benova nagnjenost k alkoholu. Zaradi odvisnosti se je tudi zdravil. Za ta korak se je odločil, ker je dejal, da želi biti boljši človek in predvsem boljši oče svojim otrokom. "Želim, da moji otroci vedno, da ni nobena sramota poiskati pomoč, ko jo potrebuješ in da vsakdo v določenem trenutku potrebuje podpora nekoga. Bodisi bližnjega ali pa strokovnjaka," je dejal Ben. No, pred časom se je zahvaljeval tudi Jennifer, da je skrbela za otroke, ko on to ni mogel. Poleg pijače so bile tu še igre na srečo, ki se jim Ben ni mogel upreti. Zdaj sicer, kot vse kaže, so te njegove odvisnosti preteklost.

Prešuštvo

Ben in Lindsay naj bi svojo zvezo začela pred tremi leti in to le nekaj mesecev po tem, ko je ona rodila. Kadarkoli sta le našla priložnost, sta bila skupaj in velikokrat tudi čez noč. Nenehno pa naj bi si tudi pošiljala ljubezenska sporočila. Jennifer Garner in Lindsayjin nekdanji soprog naj bi odkrila njuno zvezo leta 2015 in oba sta bila bojda popolnoma šokirana. Seveda, kaj je res in kaj ne, verjetno ne bomo nikoli natanko vedeli.

Sandra Bratuša