Ben Affleck in Jennifer Garner sta se sprla sredi ceste! Za kaj je šlo?

Ben Affleck in Jennifer Garner sta se sprla sredi ceste! Za kaj je šlo? (foto: Profimedia) Profimedia
3. 12. 2019

Čeprav sta se lani uradno ločila (prvič sta se razšla pred štirimi leti) in še vedno skupaj skrbita za svoje otroke, je očitno, da imata igralca Ben Affleck in Jennifer Garner še vedno težave pri komunikaciji.

Igralca imata tri otroke, dve hčerki in sina, za katere skrbita s skupnimi močmi. Dosleje se je zdelo, da v medsebojni komunikaciji nimata težav, a očitno ni tako. To dokazujejo slike, ki so jih posneli paparaci pred zvezdničino hišo. 

Ben Affleck

Sredi ceste sta namreč začela jezno razpravljati, Ben se je zdel zelo razburjen, saj je občasno krilil z rokami in deloval zelo vznemirjeno. Kljub temu sta se sčasoma usedla v Benov avto in se odpeljala - a vozila je Jennifer, Ben pa je kujavo sedel na sovoznikovem sedežu.

Znano je, da se je igralec že večkrat skušal znebiti odvisnosti od alkohola. Bil je na zdravljenju, a pred kratkim so ga v javnosti spet ujeli vinjenega. Morda je tudi tokrat pregloboko pogledal v kozarec, kar je njegovo bivšo ženo zagotovo dodobra razjezilo. Kljub temu, da sta ločena, mu je prav ona pomagala spoznati, da potrebuje zdravljenje in pomoč.