Ben Affleck je priznal, da se je zdravil

Ben Affleck je priznal, da se je zdravil (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
29. 3. 2017

To, da ima Ben Affleck težave z opojnimi substancami, predvsem z alkoholom, je bilo znano že dolgo. A da je težava tako huda, je postalo jasno šele pred kratkim, ko je igralec priznal, da je ravno prišel z zdravljenja za premagovanje odvisnosti od alkohola.

To je sicer storil kar z objavo na družbenem omrežju Facebook, v kateri je med drugim zapisal, da je težave z alkoholom imel že v preteklosti in se bo verjetno z njimi spopadal tudi v prihodnje.

A ker si želi svoje življenje živeti s polno paro in biti čim boljši očka, je bilo zdravljenje nujno potrebno. Kot je zapisal, je z javnim priznanjem svojim trem otrokom tudi želel pokazati, da ni sramota prositi za pomoč, če in ko jo potrebuješ.

Se je pa v objavi zahvalil tudi svoji ženi in mami njunih otrok, igralki Jennifer Garner, ki ga že ves čas podpira in mu stoji ob strani ter je bila tudi tista, ki je med njegovo odsotnostjo skrbela za otroke. Sicer pa naj bi par, ki je še pred kratkim nameraval vložiti papirje za ločitev, to dejanje za zdaj postavil na stranski ti. Ni pa znano, ali gre le za začasno odločitev ali se je par dokončno pobotal in nameravata ostati skupaj. No, če ne drugega, bo resnico pokazal čas.

Tina Ambrožič