Ben Affleck: Končno veliki finale ločitve

Ben Affleck: Končno veliki finale ločitve (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
10. 9. 2018

Po dveh letih se je očitno le zgodilo to, kar bi se moralo že zdavnaj. Ben Affleck in Jennifer Garner sta se na koncu le dogovorila glede ločitve.

Igralca Ben Affleck (46) in Jennifer Garner (46) sta se po dveh letih le dogovorila, kako bosta razdelila premoženje. Težava je bila namreč v tem, da nikoli nista podpisala predporočne pogodbe in se posledično nikakor nista mogla dogovoriti, kako razdeliti premoženje. To, da je njunega zakona konec, sta Ben in Jennifer objavila leta 2015. Očitno pa sta vseeno ostala v dokaj dobrih odnosih, sicer ona ne bi naredila tega, kar je pred dnevi. Ko je namreč videla, da je Ben ponovno zapadel v alkohol, ni oklevala. Pribrzela je k njemu in ga odvlekla v kliniko za odvajanje. Zaveda se, da se že 20 let bori z alkoholizmom in ker jo skrbi tudi, kako bodo na vse to gledali otroci, se je odločila reagirati. Najhuje pa je to, da je bil zdaj nekaj časa trezen, vsaj dokler je hodil s priznano producentko Lindsay Shookus. Ko se je že zdelo, da se bo njegovo življenje umirilo, sta se razšla. Ben ni dolgo sameval in se je zapletel s 24 let mlajšo manekenko in Playboyevo zajčico Shauno Sexton.

In prav to je bil očitno tisti vzvod, zaradi katerega je zabredel. Nekaj dni je žuriral in s Shauno popival, tako da se je nekdanja soproga odločila to prekiniti. Takoj po končani terapiji bo sodišče zaključilo ločitev. Ben je nekdanji ženi dovolil, da mu pomaga tudi zaradi otrok. Nanje je namreč zelo navezan pa tudi oni nanj. Z Jennifer sta se namreč dogovorila, da bosta imela deljeno skrbništvo nad Violet (12), Seraphine (9) in Samuelom (6). Zanimivo je tudi dejstvo, da naj bi spomladi Ben prijateljem dejal, da bi si želel ponovno obuditi ljubezen z Jennifer in da je pripravljen tudi na zakonsko svetovanje. A očitno je to bil le preblisk. Jennifer na kaj takega ni pomislila. Sama je namreč vsa leta zakona veliko vlagala v njun odnos in v to, da bi jim uspelo kot družini, a žal neuspešno. Nekoč je dejala, da je od tega vsega že pošteno utrujena.

In medtem ko se Ben bori z alkoholom, je njegova nova izbranka spremenila marsikaj v življenju. Pustila je delo na veterinarski kliniki in se posvetila manekenstvu. Kar nekaj vrat se ji je odprlo tisti hip, ko se je razvedelo, da je novo dekle dvakratnega dobitnika oskarja. Privoščila pa si je tudi nekaj brezskrbnih dni na morju, kjer so jo takoj ujeli paparaci.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia