Ben Affleck očitno spet podlegel skušnjavi: Ujeli so ga, ko se je opotekal

28. 10. 2019
Deli
Ben Affleck (foto: Profimedia)
Profimedia

Prav pred kratkim smo poročali o tem, da je Ben Affleck obeležil eno leto, odkar se je znebil alkoholne odvisnosti. A zdi se, da le ni tako.

Pred kratkim so ga paparaci namreč ujeli v trenutku, ko je odhajal z zabave pred prihajajočo Nočjo čarovnic. Nosil je masko in videti je bilo, da se opoteka, tako da je marsikdo hitro dognal, da je igralec (spet) pod vplivom alkohola.

Ben Affleck

Sicer je bil Ben na zdravljenju zaradi alkoholizma najmanj trikrat, leta 2001, 20017 in lansko leto. Po tem, ko je avgusta zaključil z zdravljenjem, je dejal, da se ne bo več vdal alkoholu. Poudaril je, da je boj z odvisnostjo težak in da traja celo življenje. Zato nihče ne more trditi, da je njegovo zdravljenje končano.

Po dogodku so naslednji dan Bena opazili na obisku pri njegovi bivši ženi Jennifer Garner, s katero imata tri otroke. Jennifer mu je tudi ves čas zdravljenja stala ob strani. Igralec je bil videti zaskrbljen, kar ni nič čudnega. Če mu je tokrat spodrsnilo, je to zagotovo znak, da se mora spet zelo zamisliti nad sabo - tudi zaradi otrok.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk