Ben Affleck še tretjič na kliniki za odvajanje od alkohola

Ben Affleck še tretjič na kliniki za odvajanje od alkohola (foto: Profimedia) Profimedia
23. 8. 2018

Hollywoodski igralec Ben Affleck je v teh dneh še tretjič odšel na kliniko za odvajanje od alkohola, tokrat ga je pred kliniko pripeljala njegova bivša žena Jennifer Garner.

Jennifer Garner in Bena Afflecka so paparaci ujeli, ko sta se odpeljala iz igralčeve hiše in nato prišla pred kliniko za zdravljenje odvisnosti. Ben je bil na zdravljenju že lani, prvič pa je bil na kliniki že leta 2001.

Oskarjevec že leta bije bitko z alkoholom, v zadnjih tednih pa je znova zabredel v velike težave, zato se je njegova bivša žena odločila, da je čas za intervencijo. Prišla je v njegovo vilo v Los Angelesu in mu svetovala, da bi bil čas, da poskrbi zase, saj tako ne gre več naprej. Ben naj bi se sprva upiral, na koncu pa je sprejel njen predlog in odšel na zdravljenje.

Zvezdnik je bil nekaj časa v razmerju z Lindsay Shookus, nato pa so ga mediji začeli povezovati z 22 letno Playboy manekenko Shauno Sexton, s katero so ga paparaci v zadnjem času večkrat ujeli.

Ben in Jennifer imata skupaj tri otroke, razšla sta se leta 2015, nato pa je Jennifer leta 2017 svoji odvetnici predala papirje za ločitev, a ločitev do zdaj še ni zaključena.