Ben Stiller: Kot zakonski mož se ni dobro obnesel

Ben Stiller: Kot zakonski mož se ni dobro obnesel (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
14. 6. 2017

Igralec Ben Stiller je javno povedal, da se ločuje od soproge Christine Taylor. Zdaj, po 18 letih zakona, pa so na dan prišle podrobnosti o tem, da je bil Ben vse kaj drugega kot duhovit mož ...

Par je podal uradno izjavo, da sta se po 18 letih odločila iti vsak svojo pot. Na prvem mestu sta najina otroka, zato prosimo, da spoštujete našo zasebnost," sta podala skupno izjavo za javnost.

Par ima 15-letno hčerko Ello Olivio in 12-letnega sina Quinlina Dempseyja. Seveda se temu nista mogla izogniti, saj so v medijih potegnili na plano uma­zano perilo in so razkrili nekatere podrobnosti njunega zakona, ki pa igralcu niso ravno v čast.

Ben Stiller

Čeprav bi si človek mislil, da je življenje s komikom ena sama velika zabava, očitno še zdaleč ni tako. Ben naj bi od svoje soproge namreč zahteval, da je nenehno na dieti. Zelo mu je namreč bilo všeč, kadar so ga hvalili, da je njegova Christine res čedna ženska. Vsak dan je morala dve uri telovaditi v telovadnici, hkrati pa je bila tudi na strogi dieti.

Šel naj bi celo tako daleč, da je kontroliral, koliko kalorij dnevno vnese v telo. Včasih je na dan pojedla samo deset mandljev, pusti sir in jabolko. Ben in Christina sta skupaj zaigrala v nekaj filmih, kot sta na primer Zoolander in Tropic Thunder. Spoznala pa sta se leta 1999 med snemanjem serije Heat Vision And Jack. Poroka je bila le slabo leto dni po srečanju, usodni da pa sta dahnila na Havajih.

Ben Stiller

In če bi kdo o tem dvomil, so tudi njegovi sodelavci potrdili, da je igralec izjemno težaven človek. Med snemanji nenehno vpije na člane ekipe in jih obklada z raznoraznimi besedami. Poleg tega pa nenehno skrbi za lep videz, se pravi, da mora v vsakem kadru izgledati najbolje.

Zanimivo je, da ga tudi bolezen ni kaj dosti spremenila. Lani so mu namreč diagnosticirali raka na prostati. Ko je izvedel za diagnozo, je najprej poklical kolega Roberta de Nira in šele nato je novico zaupal soprogi. "Udarilo me je kot strela z jasnega, saj nisem čutil na telesu nobenih sprememb. Šel sem na rutinski pregled, a diagnoza na koncu je bila grozljiva. Najprej sploh nisem vedel, kaj se dogaja," danes priznava Ben.

Sandra Bratuša