Jennifer Lopez in Ben Affleck: Par, ki dviguje veliko prahu, kličejo pa ju Bennifer

Jennifer Lopez in Ben Affleck: Par, ki dviguje veliko prahu, kličejo pa ju Bennifer (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
17. 7. 2021

Bennifer, Brangelina, Kimye, Tomkat in Gyllenspoon predstavljajo le peščico propadlih zvezdniških romanc.

Mešanje slavnih parov je že desetletja tradicija šovbiznisa, čeprav se večina teh romanc konča hitreje, kot lahko rečete Vaughniston (se spomnite: Vince Vaughn je bil z Jennifer Aniston v zvezi že približno minuto po razhodu z Bradom Pittom).

Toda v zgodnjih letih tega tisočletja je bil le en par, katerega burna afera in vzdevek sta se dvignila nad druge – Bennifer, romanca med Jennifer Lopez in Benom Affleckom. Bila sta sanjski par, ki je burno polnil tabloidne vse do njunega nenadnega, dramatičnega razhoda le nekaj dni pred načrtovano poroko. Po 17 letih sta ponovno oživela romanco, ki je izjemno razveselila njune oboževalce in medije. Kako pa se je njuna zgodba pravzaprav začela?

Ben Affleck, Jennifer Lopez

2001: sta se spoznala

Ben in Jennifer sta se spoznala na snemanju filma Giglija leta 2001, ki pa je na velika platna prišel šele leta 2003. Film ni požel velike slave, sta pa zato več pozornosti dobila prav glavna igralca v filmu, saj je med njima preskočila iskrica. Takrat je bila J.Lo še poročena s svojim drugim možem, plesalcem Crisom Juddom. Z Affleckom sta svojo zvezo javno potrdila kmalu po ločitvi. Njuna ločitev je bila dokončana leta 2003.

Leta 2016 je igralka v intervjuju za revijo People spregovorila o začetku njune zveze. “Nisva želela imeti tako odprtega razmerja za javnost. Slučajno sva bila skupaj ob rojstvu tabloidov. Pritisk medijev je bil izjemno velik.”

2002: Ben se pojavi kot ljubimec v njenem videospotu

Zdaj ikonični glasbeni video Jenny from the Block predstavlja začetek medijskega pompa Bennifer. J.Lo v vročem roza bikiniju in Affleck sta se zaljubljeno sončila na razkošnem čolnu. Največ pozornosti je požel poljub na zadnjico. Tabloidi so po tem videospotu postali čisto obsedeni z njuno romanco, sledili so jima povsod, ogledovali so si tudi posnetke nadzornih kamer. Vsak teden sta polnila naslovnice revij.

November 2002: Zaroka

J.Lo je veselo novico potrdila v intervjuju z Diane Sawyer. “To je najbolj veličastna stvar, kar sem jih kdaj videla,” je dejala o 6,1-karatnem roza diamantu Harryja Winstona, ki ji ga je podaril Affleck. Prstan naj bi Afflecka stal 2,5 milijona dolarjev.

2003: Skupaj sta zaigrala v novem filmu

J.Lo je igrala mrtvo ženo Affleckovega lika v filmu Jersey Girl. Film je na velika platna prišel šele leta 2004, na koncu pa niti ni bil prav uspešen.

September 2003: Poroka je bila prestavljena

Nekaj ​​dni prej, preden bi se uradno poročila, sta objavila skupno izjavo, v kateri sta napovedala preložitev slovesnosti. Zaradi pretirane medijske pozornosti, povezane z njuno poroko, so se odločili, da datum prestavijo. Najeli so tri ločene lažne neveste na treh različnih lokacijah, ko so ugotovili, da je nekaj narobe. Začutili so, da je lahko ogrožen čar tistega, kar bi moral biti najsrečnejši dan njunega življenja.

Januar 2004: Konec obdobja Bennifer

22. januarja 2004 sta končala zaroko. J.Lo je žalostno novico potrdila prek svojega tiskovnega predstavnika. “Potrjujem poročilo, da je Jennifer Lopez končala zaroko z Benom Affleckom,” je takrat pisalo v izjavi za MTV. “V tem težkem času vas prosimo, da spoštujete njeno zasebnost.”

Junij 2004: J.Lo v iskanju sreče

Junija 2004 se je pevka poročila s kantavtorjem in dolgoletnim prijateljem Marcom Anthonyjem. V zakonu sta se jima leta 2008 rodila dvojčka, hčerka Emme Muiz in sin Max Muiz. Leta 2014 je Mark vložil zahtevo za ločitev, vendar sta z J.Lo zaradi otrok ostala v lepih odnosih.

J. Lo je v svoji knjigi Resnična ljubezen, ki je izšla leta 2014, razmišljala o nemirnem obdobju med razglasitvijo razhoda z Affleckom in poroko z Anthonyjem. “Z Benom sva se ločila v trenutku, ko sem mislila, da se za vedno zavezujeva, to je bil moj prvi resnični srčni zlom, zdelo se mi je, da se mi srce trga iz prsi.” Tolažbo je iskala pri drugi osebi, ki bi jo v tem obdobju ljubil. Tako se je v njeno življenje le tri dni po razhodu z Benom vrnil Marc. Priznala je, da je bila njuna romanca morda kot nekakšen obliž na njeno ranjeno srce, ampak življenje jo je vodilo povsem v druge smeri. Sledila je poti, po kateri jo je vodilo življenje, in se prepustila toku. Tako sta se jima v zakonu rodila dvojčka.

2005: Ben se poroči z Jennifer Garner

Tudi Affleck je kmalu po razhodu našel srečo. Leta 2005 se je poročil z Garnerjevo, novi hollywoodski par pa je skozi leta pozdravil tri otroke: hčerki Violet in Seraphino ter sina Samuela. Par se je ločil leta 2018.

April 2021: Bennifer ponovno opazili skupaj

Potem ko je J.Lo končala zaroko z Alexom Rodriguezom in Affleck končal razmerje z igralko Ano de Armas, sta bila ponovno opažena skupaj. Igralec je bil večkrat fotografiran na obisku na njenem domu v Los Angelesu. V preteklih letih sta bila bežno v stikih, Ben se je obrnil k njej, da bi jo povprašal, kako se počuti, saj je ravno potrdila razhod z zvezdnikom ameriškega nogometa Alexom Rodriguezom. V zadnjem mesecu sta nekajkrat skupaj večerjala in ugotovila, da je med njima še vedno veliko prelepe kemije.

Maj 2021: J. Lo in Ben skupaj odideta v Montano.

Skoraj dve desetletji po tem, ko sta prekinila zvezo, sta se Lopez in Affleck odpravila na enotedenske počitnice v Montano. Zanesljiv vir je potrdil, da se imata resnično rada in skrbita drug za drugega. Poskušata obuditi zvezo tam, kjer sta jo končala.

Jennifer Lopez

25. maj 2021: Ujeli so poljub!

Zanesljiv vir je potrdil, da so ju opazili pri skupni vadbi v Miamiju. Vsak je imel svojega osebnega trenerja, vendar sta med vadbo ostala v bližini, se igrivo objemala in poljubljala.

9. junija 2021: J.Lo naj bi se selila v Los Angeles – tam živi Ben

Po poročanju E!News J.Lo zapušča Miami, saj je tam živela z bivšim zaročencem Alexom Rodriguezom. Vir blizu nje je poročal, da je navdušena nad novim začetkom in nadaljevanjem zveze z Benom.

Kakšne so možnosti, da bi se dva ljub­ljenca občinstva iz leta 2000, ki sta se večji del zadnjih dveh desetletij borila s svojimi ločenimi demoni, ločitvami in preobrati v karieri, leta 2021 pojavila kot samska in na voljo natančno isti trenutek? In da bi se znova zaljubila drug v drugega? To se lahko zgodi samo v nekakšnem romantičnem filmu, za katerega se je Hollywood vedno zdel neustavljiv. Seveda pa jima želimo pri drugem iskanju skupne sreče vse najlepše.

Napisala: Maja Drnovšek // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story