Bernie Ecclestone: Hčerki kupil najdražjo hišo v ZDA

Vir: Lea
30. 6. 2011

Pred kratkim je imela zaročno slavje, ki je stalo milijon funtov, živela pa je v elitni londonski četrti Chelsea v razkošni hiši, vredni vrtoglavih 56 milijonov funtov. Toda za Petro Ecclestone to očitno ni dovolj dobro, saj je naredila še korak naprej. Bogati očka Bernie Ecclestone je svoji hčerkici namreč kupil najdražjo hišo v Ameriki.

Mali veliki šef formule 1 Bernie Ecclestone je za vilo v bližini Los Angelesa odštel 91 milijonov funtov! V njej se bo 22-letna Petra Ecclestone, ki jo spremlja sloves najbolj razvajene punce v Veliki Britaniji, lahko brez težav igrala skrivalnice s svojim možem, saj se razprostira na 5.200 kvadratnih metrih, zemljišče okoli nje pa se bohoti na 20 tisoč kvadratnih metrih.

Selila se bo avgusta

Mlada in predvsem nesramno bogata naslednica se bo v novo domovanje vselila po avgustovski poroki s svojim fantom Jamesom Stuntom. V novi hiši bo - kot napoveduje - lažje pognala v tek kariero modne oblikovalke, ki jo je nekoč že začela, potem pa se je nekoliko zataknilo. Petra je namreč že pri 19 letih na trg izstrelila moško modno linijo, a so njena oblačila že po 14 mesecih nehali proizvajati.

Pred dvema letoma je podpisala pogodbo z modno hišo Siscia iz Siska, a za zdaj še ni nobenih informacij o tem, kako to sodelovanje napreduje. Kakorkoli že, Petra je odločna, da bo poskrbela, da je širni svet ne bo več doživljal kot razvajene očkove punčke. Rada bi postala poslovna ženska, ne pa razvajenka, katere edino poslanstvo je obiskovanje trgovin. No, na žalost pa se njena nova hiša sploh ne sklada z njenim spremenjenim, resnim imidžem, ki si ga tako močno želi.

Na fotografijah je očitno, da je hiša videti kot kopija nekdanje megapriljubljene vile Carringtonovih iz priljubljene nanizanke Dinastija. Naslovna špica, v kateri Krystle in Blake hodita po stopnicah navzdol in je prišla v televizijski anale, je bila posneta na posestvu Filofi v Kaliforniji, a je producent Aaron Spelling pridih tega vzdušja vendarle prekopiral tudi v svojo vilo.

Slavni sosedi