Beyoncé: Druga nosečnost ni najlažja

Beyoncé: Druga nosečnost ni najlažja (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
5. 4. 2017

Beyoncé si je dolgo želela povečati svojo družinico, zato se je kar nekaj časa trudila, da bi zanosila, kar ji je končno uspelo pred meseci. Žal pa njena druga nosečnost ne poteka tako gladko kot prva.

Ne le da pevka pričakuje dvojčka, zaradi česar je bila že v prvih mesecih bolj okorna kot v prvi nosečnosti, ampak naj bi imela tudi težave s pomanjkanjem energije. Tudi zato so ji zdravniki svetovali, naj delo postavi na stranski tir in več počiva, kar je pevka vzela zelo resno in odpovedala vse obveznosti ter se posvetila sebi.

Tako kljub manjšim težavam, ki jo pestijo, v nosečnosti uživa. Trudi se, da se ob počitku čim bolj zdravo prehranjuje, občasno se brez slabe vesti tudi pregreši, sicer pa se odvečnih kilogramov ne boji. Bolj kot to ji je pomembno, da bosta njena otroka na svet privekala zdrava. Sicer pa naj bi Beyoncé in njen mož Jay-Z že vedela, kakšnega spola bosta dvojčka, a o tem ne želita javno govoriti. Bomo pa to tako in tako izvedeli enkrat v prihodnjih mesecih, saj naj bi pevka rodila v poznih pomladnih ali prvih poletnih dneh.