Beyoncé je hotela dobrote iz Jadranskega morja

Ena od njenih želja je bila tudi zasebna kopalnica.  (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
24. 4. 2013

Beyoncé je v hrvaško prestolnico pripotovala na dan koncerta, in sicer malo po 14. uri. Na letališče Pleso je prišla z zasebnim letalom iz Londona in se s črno limuzino takoj odpravila v Areno, kjer je imela tonsko vajo.

Na turneji jo – kot se za zvezdnico njenega kova tudi spodobi – spremlja osebni kuhar, v zaodrju pa je od hrvaških organizatorjev koncerta zahtevala ogromno svežega sadja, naravnih sokov in vode.

Ena od njenih želja pa je bila tudi zasebna kopalnica. Pravzaprav se seznam zahtev ni pretirano razlikoval od tistega izpred štirih let, ko je prvič nastopila v Zagrebu. Takrat in tudi tokrat je bilo glavno, da ima belo garderobo in belo zaodrje.

"Beli fotelji, bele vrtnice in bele preproge, polno sveže iztisnjenih sokov in naravne vode. Sicer pa je bila Beyoncé že prvič, ko je prišla na Hrvaško, navdušena. Rada prihaja na Hrvaško, tako zasebno kot poslovno, zelo se veseli koncerta in verjamemo, da nam bo privoščila spektakel, ki se ga bomo še dolgo spominjali," so pred koncertom sporočili sicer zelo skrivnostni organizatorji, ki pa so še dodali, da je pevka na meniju zahtevala tudi dobrote iz Jadranskega morja.

Več o njenem obisku in nastopu v Zagrebu preberite v članku: Beyoncé Knowles navdušila naše bivše brate.

Priporočamo