Beyonce je imela v času zadnje nosečnosti hude zdravstvene težave

Beyonce je imela v času zadnje nosečnosti hude zdravstvene težave (foto: Profimedia) Profimedia
19. 4. 2019

Slavna ameriška pevka Beyonce je nedavno razkrila, da je imela med zadnjo nosečnostjo zelo veliko zdravstvenih težav.

Ameriška pevka Beyonce je ponosna in srečna mama treh otrok. Njena zadnja nosečnost, ko je pod srcem nosila dvojčke pa je bila izjemno stresna. Pevka je imela med nosečnostjo številne zdravstvene težave in prišlo je celo tako daleč, da je srce enega od dvojčkov za nekaj časa prenehalo biti. Takrat se je močno ustrašila in odhitela v porodnišnico, kjer so zdravniki prišli do sklepa, da je edina rešitev urgentni carski rez.

"Moje teko je bilo v času nosečnosti ves čas v bolečinah. Imela sem 100 kilogramov, visok krvni pritisk, sladkorno bolezen in preeklamsijo," je bila za Daily Mail iskrena Beyonce.

Porod ni bil enostaven, saj je enemu od dvojčkov med porodom nekajkrat prenehalo biti srce. "Bila sem tako zelo prestrašena in nujno so mi morali narediti carski rez," je dejala Beyonce in dodala, da ji ni bilo lahko, ko se je morala vrniti nazaj na glasbene odre še preden sta dvojčka dopolnila leto dni.

"Moje telo je imela strašne krče, mišice niso zdržale koncerta, ki je trajal dve uri. Moje telo ni bilo več povezano z glasbenim odrom. Moj um si je ves čas želel biti z otroci, a ljudje tega ne vidijo, ne vidijo, kako se mame žrtvujemo," je dodala Beyonce in razkrila še to, da med pavzami tekla v zaodrje, vzela dvojčke in jih hitela dojiti. Tudi slavne mame imajo povsem običajne materinske bitke, ki so značilne za vse mlade mamice.