Beyonce je v resnici bolj bujna kot na fotografijah

Beyonce je v resnici bolj bujna kot na fotografijah (foto: Profimedia) Profimedia
29. 6. 2018

Ameriška pevka Beyonce je znana po tem, da vsako fotografijo skrbno obdela preden jo objavi na družbenih omrežjih, a kakšna je pevka videti brez vseh popravkov.

Beyonce vedno skrbno pazi, da vse njene fotografije odidejo na skrbno računalniško obdelavo, preden bi jih lahko videla širna javnost. Zaradi močno obdelanih fotografij se je že večkrat znašla na udaru kritikov, tudi njeni oboževalci pa nikoli niso prav dobro razumeli, zakaj ves čas skriva svoje bujne obline in jih na fotografijah največkat izreže.

No, ko se je nedavno pojavila na rdeči preprogi, je pokazala kakšna je njena resnična postava in številni so bili nad njo navdušeni. Pevka je pokazala, da ni prav nič narobe, če so boki nekoliko bolj poudarjeni, kakor tudi, da je vse v najlepšem redu, če je zadnjica nekoliko bolj bujna. Njena večerna obleka je v hipu postala pravi modni hit, številni oboževalci pa so komentirali, da ni prav nobene potrebe, da svoje fotografije ves čas obdeluje, saj je takšna kot je, videti naravnost čudovito.