Beyonce se s kilogrami bori že celo življenje!

Beyonce se s kilogrami bori že celo življenje! (foto: profimedia) profimedia
Vir: Nova
20. 3. 2018

Kdo bi rekel, da se tudi Beyonce, tako kot navadni smrtniki, otepa odvečnih kilogramov. Vedno fit in poskočna na odru ... Mislili bi, da so ji diete zadnja skrb.

A ni tako, pevka Beyonce (34) pravi, da se že vse življenje bojuje s kilogrami. "Od nekdaj sem na dietah in res je bilo izjemno težko najti nekaj, kar deluje in s čimer lahko svojo težo držim bolj ali manj pod nadzorom," je odkrita zvezdnica. Trenutno je na dieti, saj se pripravlja na vse bolj popularen festival Coachella, do katerega je še mesec dni.

Poteka namreč med 13. in 22. aprilom. "Napočil je čas za vegansko dieto,"je Beyonce objavila na svojem profilu družabnega omrežja. 13. aprila bo namreč prav ona začela festival Coachella in seveda želi biti res v popolni formi. Festival se bo zgodil v kalifornijskem mestu Indiou. Pevka je tudi objavila fotografijo, na kateri se vidi, kako vadi koreografijo s svojimi plesalci, ki jo bodo spremljali na odru. Še več, svoje oboževalce in sledilce je tudi pozvala, naj se ji pri dieti pridružijo. Seveda se je ni lotila sama, ampak ji pri tem pomaga trener, ki je hkrati njen psiholog za vadbo, Marco Borges. Skupaj sta pred nekaj leti objavila tudi program hujšanja, ki se imenuje 22 dni prehranjevanja. Gre za hujšanje in program zdravega življenja.

Skupaj priporočata 22 dni čistega prehranjevanja, da bi se pri tem preoblikovalo telo pa tudi življenje na sploh. Oba zagotavljata, da dieta temelji le na rastlinski hrani, da je zelo zdrava in da vsebuje le dobre maščobe, vlaknine, minerale in vitamine. Vplivala naj bi na zdravje in dobro počutje, naj pa bi bila prijazna tudi do okolja.

"Ker želim, da bi bila dieta čim bolj učinkovita, sem se povsem odrekla alkoholu," pravi in dodaja, da ve, da je že po naravi bolj bujna ženska. "Svojih oblin se ne sramujem, a vseeno želim biti bolj fit in v formi. Moj način hujšanja mora postati življenjski moto in način življenja," pravi ter priznava, da se vsake toliko temu dietnemu režimu pridruži tudi soprog Jay-Z (48) "Zagotavljam, da s to dieto postane koža bolj čvrsta in napeta. Priznavam tudi, da se mesu ne morem povsem odreči, a ko nisem na dieti, ga jem zelo zmerno." 

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo