Kako je Beyoncé shujšala že 29 kilogramov

"Sem polna energije, nimam težav s spanjem, izgubila sem odvečne kilograme, prebava pa se mi je uredila," je nad vegansko dieto  navdušena Beyoncé. 
 (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2015

Beyoncé je bila na nedavni prireditvi Met Gala prava senzacija, pa ne le zaradi prozorne obleke, ki je veliko razkrivala, ampak tudi zaradi izklesane postave.

Glasbenica že od leta 2013 namreč prisega na poseben veganski način prehranjevanja v 22-dnevnih ciklusih, zahvaljujoč kateremu je do zdaj izgubila že 29 kilogramov.

"Če je Beyoncé, ki je velika gurmanka iz Houstona, uspelo s to dieto, lahko tudi vam. Pomembno je zdržati 22 dni," je ob tem izjavil slavni nutricionist Marco Borges, ki je pred kratkim objavil knjigo o tej revolucionarni veganski dieti.

Gre za dieto, ki seveda izključuje vsa živila živalskega izvora, tudi mleko in jajca, obroki pa so sestavljeni iz 80 odstotkov ogljikovih hidratov, 10 odstotkov maščob in 10 odstotkov proteinov. Pomembno je, da vsak dan v miru poješ tri kakovostne obroke, vadiš 30 minut, popiješ veliko vode, zadnji obrok v dnevu pa zaužiješ vsaj dve uri pred odhodom v posteljo.