Beyonce spregovorila o težkih trenutkih, ki jih je doživljala po porodu

Beyonce spregovorila o težkih trenutkih, ki jih je doživljala po porodu (foto: Profimedia) Profimedia
7. 8. 2018

Ameriška pevka Beyonce je po porodu bila težko bitko z zdravjem, pritiski in odvečnimi kilogrami.

"Po rojstvu prvega otroka sem verjela vse tisto, kar nam družba narekuje in se obremenjevala s tem, kako bi moralo biti videti moje telo. Bila sem pod hudim pritiskom, da moram v treh mesecih izgubiti vse kilograme, že zelo hitro sem imela na sporedu novo mini turnejo, vse zato, da bi bila še bolj motivirana pri izgubljanju kilogramov," je za Vogue priznala Beyonce in spregovorila tudi o tem, kako je bilo po rojstvu dvojčkov.

"Zaradi toksemija sem bila močno zatečena in več kot mesec dni sem bila v postelji. Moje zdravje in zdravje dvojčkov je bilo kar nekaj časa v nevarnosti, zato sem morala urgentno narediti carski rez. Veliko časa smo preživeli na oddelku za nedonošenčke. Moj mož je bil v tistem času pravi borec in bil mi je v veliko oporo. Jaz sem šla skozi težko fazo in šele kasneje sem videla, skozi kaj vse sem šla," je dodala.

"Potrebovala sem veliko časa, da sem prišla k sebi. V tem času sem sebi posvečala veliko ljubezni in pozornosti in začela sem sprejemati svoje obline. Sprejela sem vse tisto, kar želi biti moje telo. Po pol leta sem začela s pripravami na festival Coachella. Začasno sem postala veganka, odrekala sem se kavi, alkoholu in vsem sadnim napitkom. A bila sem potrpežljiva in uživala sem v svojih oblinah," je bila iskrena.

Beyonce se zdi pomembno, da ženske vidijo lepoto svojega telesa, zato se je odločila, da bo na naslovnici revije Vogue pozirala brez umetnih podaljškov in skoraj brez ličil. "Moje roke, ramena, prsi in noge so malo bolj polni. Mislim, da sem to resnična jaz. Ko si bom želela imeti ploščice na trebuščku, bom za to delala noč in dan. A trenutno se počutim tako kot se moram," je zaključila popularna pevka.