Beyoncé: Tik pred porodom nov družinski spor s sestro

22. 5. 2017 | Vir: Nova
Deli

Veselo pričakovanje glasbene zvezdnice Beyoncé, ki pod srcem nosi dvojčka, je v zadnjem času, tik pred porodom, verjetno vsaj rahlo skaljeno. Njen mož Jay Z in njena sestra Solange Knowles sta si namreč ponovno skočila v lase.

Zdaj že kar legendarni prepir, v katerega sta se na mondeni newyorški dobrodelni prireditvi Met Gala zapletla 47-letni raper in poslovnež Jay Z ter njegova 30-letna svakinja Solange Knowles, je maja 2014 polnil medije po vsem svetu.

Prav gotovo se številni še vedno zelo dobro spominjajo posnetka iz dvigala, v katerem se je mlajša sestra bolj znane 35-letne glasbenice in igralke Beyoncé kar fizično lotila svojega svaka. Če ste slučajno mislili, da je razgretežema v treh letih, ki so minila od incidenta, uspelo zakopati bojno sekiro, ste se žal zmotili. Zdi se namreč, da se družinska drama nadaljuje oziroma da se je začela nova. Tokrat sta jabolko spora še nerojena dvojčka, ki ju pričakujeta Beyoncé in Jay Z.

Po poročanju portala Radar Online sta si Solange in Jay Z v lase skočila zaradi vprašanja, kdo od njiju bo prisoten v porodni sobi, ko bo Beyoncé rojevala. "Solange preživlja zelo veliko časa z Beyoncé. Z njo obiskuje predporodni tečaj joge in ji z oljem natira strije," je dobro obveščeni vir, ki je želel ostati anonimen, opisal tesen odnos, ki ga gojita slavni sestri.

Jay Z-ju pa za sestrsko povezanost očitno ni kaj dosti mar, saj vztraja pri tem, da bo med porodom le on stal ob strani svoji ženi. O tem, da bi mu družbo delala Solange, noče niti slišati. Nasprotno, najraje bi videl, da njegove svakinje ne bi bilo niti v čakalnici pred porodno sobo.

Beyonce

Razgreteža sta se očitno tako zelo osredotočila na svoj spor, da sta pozabila, da ima besedo pri tem, kdo bo ob njej med porodom, vendarle tudi Beyoncé. Jay Z ali Solange? Slavna nosečnica, ki je 7. januarja 2012 povila deklico Blue Ivy, ima še nekaj tednov časa, da odgovori na to vprašanje. Možnosti za to, da bi se petelina do takrat pobotala in se odločila, da bosta združila moči ter Beyoncé skupaj držala za roko, žal niso ravno velike. "Vrnila sta se v leto 2014 in njun odnos se je spremenil v pravi boj za oblast," je pojasnil vir.

Tim Jeras

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk