Bill Clinton bo postal dedek

Bill Clinton je že leta 2011 v Davosu izjavil, da si želi srečno in veselo ženo, kar pa Hilary ne bo, če ne bo postala babica. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
27. 4. 2014

"Presrečen sem, da bom na Twitterju lahko dodal oznako dedek," je zapisal nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton (67). Njegova soproga Hillary (66) pa je na svojem profilu zapisala, da je to zagotovo najbolj vznemirljiv tvit do zdaj ... postala bo babica.

Kako tudi ne bi bila zakonca presrečna: njuna hči Chelsea (34) je v veselem pričakovanju prvega otroka. Z možem Marcom Mezvinskyjem (37) sta vesela, da se bo jeseni njuna družina povečala še za enega člana. "Vseeno nama je, ali bo fantek ali punčka," pravi Chelsea. "Vsekakor bo on ali ona odraščala v svetu, kjer je veliko odločnih ženskih voditeljic."

Clinton

Par se je poročil leta 2010 in od takrat so se nenehno pojavljale špekulacije o njeni nosečnosti. Prvič je Chelsea o tem odkrito spregovorila lani konec leta, ko je v nekem intervjuju dejala, da si res želi postati mamica. "Upam, da bo božja želja uslišana in da bova v letu 2014 postala starša ..." Priznala pa je tudi, da je v preteklosti čutila kar nekaj pritiskov staršev.

"Ob vsaki priložnosti sta namreč omenila, da bosta najbolj srečna, ko bosta postala stara starša. Kar malce nadležno ..." No, tudi Marcovi starši so presrečni. Njegova mama je Marjorie Margolies, ki se trenutno v zveznem kongresu Pensilvanije bori za stolček v kongresu. "Po naši strani imamo že kar 18 vnukov, tako da bo imel njun otrok veliko bratrancev in sestričen," je dejala in dodala, da se je zadnji vnuk rodil pred petimi meseci. Da bo njen sin postal očka, pa je izvedela preprosto. "Marc me je poklical in samo rekel, da je Chelsea noseča."

poroka

Ko sta se Chelsea in Marc leta 2010 poročila, so pisali, da je bila to poroka leta, saj so zanjo odšteli kar 3,5 milijona evrov. Vsak izmed 500 gostov z vsega sveta je dobil tudi darilo, vredno okoli šest tisoč dolarjev. Kar pol milijona evrov so porabili za šotore, 70 tisoč evrov pa za okrasje. Zanimivo, da je bila njuna poroka dražja od poroke Donalda Trumpa in njegove Melanie.

Napisala: Sandra Bratuša
Foto: Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 18/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 18/2014

Story Story 18/2014, od 23. 04. 2014