Billie Piper: Boljša igralka kot pevka

Vir: Story
16. 8. 2009

Angleška lepotička živi normalno družinsko življenje, ki pa je v popolnem nasprotju z  vlogo elitne prostitutke.

Igralka Billie Piper, zvezdnica nanizanke Skrivni dnevnik dekleta na poziv, ki si jo lahko ogledate vsak teden na TV3 in prikazuje vznemirljiv, kontroverzen in humoren pogled v življenje 26-letne elitne londonske prostitutke Belle, ki moškim za usluge računa 300 funtov na uro, je zaslovela že v najstniških letih, takrat kot pop senzacija.

Leta 1998 je kot najmlajša glasbena izvajalka s skladbo 'Because we want to' zasedla prvo mesto britanske glasbene lestvice. Po prvem albumu je po letu dni premora sledil tudi drugi z naslovom 'Walk of life', ki pa ni niti malo dosegel uspehov prvega, tako da se je mlada zvezdnica že leta 2003 dokončno poslovila od glasbenih odrov.

Leta 2001 se je v Las Vegasu poročila s 16 let starejšim radijskim voditeljem Chrisom Evansom, vendar sta se razšla že leta 2004, dokončno ločila pa tri leta pozneje.

Tako se je podala v igralske vode, preselila v Los Angeles, kjer je kmalu dobila vlogo v filmu 'The Calcium Kid', v katerem je zaigrala ob boku zvezdnika Orlanda Blooma, istega leta pa se je proslavila še na gledališkem odru v Londonu, kjer je spoznala zdajšnjega moža Laurencea Foxa, s katerim sta oktobra lani dobila prvega sina z imenom Winston James.

Angleška lepotička iz zahodnega Sussexa tako živi normalno družinsko življenje, ki pa je v popolnem nasprotju z njeno vlogo elitne prostitutke v nanizanki.

Zanjo je bila na lanskih TV-nagradah Golden Rose nominirana v kategoriji 'najboljša televizijska osebnost', kot zanimivost pa lahko dodamo to, da je obdržala vsa oblačila priznanih modnih oblikovalcev, ki jih je nosila v prvi sezoni predvajanj uspešne TV-serije.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story