Billy Bob Thornton povedal pravo resnico o ločitvi z Angelino Jolie

Billy Bob Thornton povedal pravo resnico o ločitvi z Angelino Jolie (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2018

Billy Bob Thornton, bivši mož Angeline Jolie, je razkril, kakšen je bil pravi razlog njune ločitve leta 2003.

Billy Bob Thornton in Angelina Jolie sta bila poročena tri leta, še danes pa ima na hollywoodsko igralko samo lepe spomine. V svojem zadnjem intervjuju pa je končno razkril, kaj je bil pravi razlog, da sta bivša zakonca okoli bratu nosila male steklenice, v katerih je bila njuna kri.

"Na te čase imam še dan danes lepe spomine. Angie je še vedno moja dobra prijateljica, ona je zares čudovita oseba in vse kar dela ima smisel. Snema filme, ki se ji zdijo pomembni, ne glede nato ali bodo doživeli uspeh ali ne in zaradi vseh teh stvari jo bom vedno spoštoval," je dejal igralec.

Mediji mu v letih po ločitvi niso bili niti najmanj naklonjeni, o njunem zakonu pa je bilo prelitega veliko črnila. "Številne stvari, ki so jih mediji pisali o nama, so bile močno pretirane. Ni bilo vse tako noro, kakor se je pisalo po medijih." S tem je mislil na ogrlice s krvjo, o katerih so mediji veliko pisali.

"Stvar z ogrlico je bila povsem enostavna. Dobila sva idejo, da se rahlo zbodeva in stisneva malo količino krvi, da bi jo lahko nosila okoli vratu, ko sva na različnih koncih sveta. Ko pa je to prišlo v medije, so mediji to napisali tako, kot da okoli vratu nosiva cele litre krvi," je pojasnil Billy Bob.

Razkril pa je tudi pravi razlog ločitve. "Enostavno sva si bila preveč različna. Svet je njen oder, jaz pa imam strah pred ljudmi in javnim prostorom. To je verjetno edini razlog, da nisva več skupaj. Enostavno sva izbrala vsak svojo pot," je bil kratek Thornton.