Bivše dekle princa Harryja na kraljevi poroki pokazala žalosten in zamišljen obraz

Bivše dekle princa Harryja na kraljevi poroki pokazala žalosten in zamišljen obraz (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2018

Na kraljevi poroki je bila kot gostja povabljena tudi Chelsy Davy, ki je bila pred leti v razmerju s princem Harryjem, številni pa so opazili, da je bila tekom poroke izjemno zamišljena.

Marsikoga je presenetilo, da je princ Harry na svojo poroko z Meghan Markle povabil tudi svoji bivši dekleti, Chelsy Davy in Cressido Bonas. A vse kaže, da je z obema ohranil odlične odnose in zato si je želel, da bi bili z njim na ta najpomembnejši dan v njegovem življenju.

Chelsy, ki je hči bogatega poslovneža je odraščala v Zimbabveju, s princem Harryjem pa je bil v razmerju od leta 2004 do leta 2011. Njuno razmerje je bilo polno vzponov in padcev, največkrat pa sta se prepirala zaradi novinarjev. Po sedmih letih razmerja je Chelsy zapustila princa Harryja, saj ni bila več kos medijskim pritiskom. Vse pa se zdi, da ji na kraljevi poroki le ni bilo vseeno, kamere so jo nekajkrat ujele povsem zamišljeno in nenavadno žalostno.

Bivši par se je spoznal v Afriki, princ Harry pa je Chelsy predstavil tudi kraljici Elizabeti in vse je že kazalo, da se bosta poročila. Na koncu se to ni zgodilo, sta pa vse do danes ostala v odličnih odnosih.

Priporočamo