Bivši mož Khloe Kardashian: "Pretepla je striptizeto!"

Bivši mož Khloe Kardashian: "Pretepla je striptizeto!" (foto: Profimedia) Profimedia
30. 5. 2019

Nekdanji mož zvezdnice resničnostnih šovov Khloe Kardashian, košarkar Lamar Odom, je napisal biografijo z naslovom "From Darkness to light", v kateri razkriva skrivnosti klana Kardashian.

Med drugim je razkril, da je spal z več kot 2.000 ženskami in da je odvisen od seksa. Dodal je, da je striptizetam vrsto let tudi plačeval za spolne storitve.

V knjigi je še opisal neljubi dogodek: Khloe je namreč leta 2012 napadla eno od striptizet v hotelu Roosvelt. V sobo je vdrla skupaj z mamo Kris Jenner in s telesnimi stražarji.

"Odprla je vrada in udarila prvo punco, ki jo je zagledala. Drugo, ki se je skušala upreti, je pretepla. Kris je vreščala, eden od telesnih stražarjev pa je skušal ločiti Khloe od striptizete," trdi Lamar. No, lahko bi dodali - nič čudnega, saj je zalotila svojega (takrat še) moža v družbi več golih žensk, kar je bil zagotovo velik šok.

Sicer pa to ni bil njen prvi napad. Khloe je bila obtožena tudi za poskus napada na Lamarjevo ljubico Polino Polonsky, s katero je živel šest tednov.

Khloe in Lamar sta bila poročena sedem let, v času zakona pa jo je varal z drugimi ženskami. Ko je končno dojela resnico, sta se ločila.

Priporočamo