Bivši Severinin tast o pevki javno potrdil tisto, kar so mnogi že nekaj časa vedeli, to je vsa resnica

11. 6. 2024
Deli
Bivši Severinin tast o pevki javno potrdil tisto, kar so mnogi že nekaj časa vedeli, to je vsa resnica (foto: Severina/Instagram)
Severina/Instagram

Severina je danes v takšnih odnosih s svojim bivšim tastom, Draganom Kojićem.

Hrvaška pevka Severina je bila pred časom poročena z Igorjem Kojićem, z njegovim očetom Draganom Kojićem pa sta celo skupaj nastopila na odru, saj je tudi on v Srbiji zelo popularen glasbenik. Severina je o svojem tastu in tašči v javnosti vedno govorila zelo spoštljivo in na svojem Instagramu je večkrat objavila, kako skupaj preživljajo prosti čas in kako tudi doma radi skupaj zapojejo.

A teh časov zdaj ni več, saj je Severina že nekaj časa uradno ločena, o svojem bivšem možu pa v javnosti nikoli ni zares spregovorila, zato tudi pravega razloga za ločitev nikoli nismo izvedeli. Je pa zdaj nekaj malega o svoji bivši snahi povedal Igorjev oče in potrdil tisto, kar so mnogi po tihem že slutili. 

Že pred časom je gostoval v srbskem pogovornem šovu Ami G in na vprašanje voditelja odkril, v kakšnih odnosih je danes s svojo bivšo snaho Severino. "Nisva v stiku, preteklost ostaja preteklost. Ne glede na to, ali se to piše ali govori, bodite prepričani, da je lepih spominov več kot slabih," je bil odkrit Dragan. Vsekakor se zdi, da so odnosi po ločitvi na trhlih tleh in da se danes nič več ne slišijo oz. družijo.

Severina pa je kmalu po razhodu z Igorjem na Instagramu odstranila njegov priimek in se vrnila k svojemu staremu menedžerju, s katerim spet poslovno sodelujeta, saj je v času, ko je bila poročena z Igorjem, kar on urejal njene nastope in koncerte, a so mnogi videli, da temu ni kos. No, zdaj je spet vse po starem, pevka pa ima polne roke dela in zdi se, da njena popularnost iz leta v leto le še bolj raste.

Preberite še: 

Princ William zdaj končno povedal, kakšno je pravo stanje Kate Middleton in mnogi so v skrbeh

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik