Bivši sodelavec o Meghan Markle: Bila je izjemno zahtevna

Bivši sodelavec o Meghan Markle: Bila je izjemno zahtevna (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2020

Preden je spoznala svojega moža modre krvi, je Meghan Markle delala kot igralka. Zdaj pa na plan prihajajo podrobnosti o tem, da je bila vojvodinja zelo zahtevna.

Eden od snemalcev se je namreč razgovoril o tem, kakšne so bile njegove izkušnje pri delu z Meghan v časih, ko je še bila igralka, poroča Daily Mail.

Pravi, da je na snemanja prihajala s svojimi sodelavci in imela svoj seznam pravil. Med njimi je posebej izstopalo tisto, da se ne sme snemati njenih stopal. Snemalec pravi, da jih preprosto ne prenaša.

"Bila je zelo zahtevna. Vedla se je nevljudno in kot diva, kar se je videlo po njenih pravilih in po načinu, kako se pogovarja z ljudmi," pravi njen bivši sodelavec.

Kar pa zadeva stopala, se ji je to maščevalo med uradnim obiskom na Novi Zelandiji, ko je morala bosa prisostvovati enemu dogodku. Fotografi so posneli njena stopala, britanski mediji pa so se razpisali o brazgotini, ki naj bi nastala ob odstranjevanju halluxa valgusa.

Snemalec še pravi, da je morala odobriti vse slike še pred objavo, zahtevala pa je tudi, da jo na snemanju pričaka dragi šampanjec. Vedla naj bi se kot zvezdnica s  tako imenovane A liste. Ni se mu zdela prav simpatična, kar gre jasno razbrati iz njegovih kritičnih besed.

Priporočamo