Bivši telesni stražar kritično o paru West - Kardashian

Bivši telesni stražar kritično o paru West - Kardashian (foto: Oa) Oa
18. 5. 2020

Nekdanji telesni čuvaj reperja Kanyea Westa in njegove soproge Kim Kardashian je razkril, kako živi znameniti in razvpiti par.

Steve Stanulis je nekdanji policist, v intervjuju pa je razkril smešna pravila in izjavil, da mu je Kanye ena od najbolj osovraženih oseb, s katerimi je delal.

Dejal je, da je Kanye že prvi dan v službi imel napade jeze, saj Stanulis ni vedel, na katero tipko v dvigalu naj pritisne. Kanye je začel vpiti nanj, saj je menil, da je Stanulis povsem nepripravljen.

"Rekel sem mu, da to lahko rešiva na tri načine. Prvi je, da mi pove, katera tipka je prava, da bom v prihodnje vedel. Drugi je, da on pritisne tipko in mi pokaže, da bom vedel. Tretja pa, da stojiva ves dan tukaj, da mi on razloži, kako pomemben je njegov čas," je dejal bivši reperjev uslužbenec. Dodal je, da so bile take situacije kar precej pogoste.

Kanye je zahteval, da vedno hodi sedem metrov za njim. To mu je oteževalo delo, saj je bil predaleč, da bi se odzval, če bi se zgodila kakšna neprijetnost. Kanyea je ocenil kot najhujšo svojo stranko, razkril je, da je izjemno zahteven in da ne daje dobrih napitnin. Pravi še, da nikoli več ne bi delal zanj.

Prav tako je razkril, da med večerjo ni smel sedeti za isto mizo z Westom in Kim, ter da na potovanjih nikoli niso bili v istem taksiju.

 

Priporočamo