Bizarno darilo Pippe Middleton princu Georgeu

Kaj pravite, ljubko ali bizarno? (foto: Profimedia) Profimedia
30. 10. 2013

Kaj ob krstu za spomin podariti dečku, ki bo imel vse? Pippa Middleton se je odločila za srebrni odlitek njegovih rok in nog.

23. oktobra se je odvil krst bodočega britanskega kralja princa Georgea, ki se je rodil 22. julija. Na dan prihajajo prve informacije o tem, kaj so za spomin malemu princu kupili sorodniki.

Med številnimi, ki so si razbijali glave, kaj ob krstu za spomin podariti princu Georgeu, je bila tudi Pippa Middleton, sestra vojvodinje Cambriške, ki naj bi se odločila za res posebno darilo.

Kot poročajo tuji mediji, naj bi pri nekem majhnem londonskem podjetju naročila odlitek Georgevih rokic in nogic iz srebra, kar naj bi teto Pippo stalo 11.000 britanskih funtov.

Da so dobili odtis, je moral bodoči kralj svoje ude za 30 sekund položiti v gelu podobno zmes iz vode in prahu, ki bazira na morskih algah. Kar pa je moralo biti za komaj tri mesečnega malčka kar velik zalogaj.

Ali sta Kate in William vedela za to ekstravagantno darilo vnaprej, ni znano.

Londonsko podjetje, ki izdeluje odlitke iz prefinjenih materialov pravi, da so tovrstna darila res nekaj posebnega in da na vsak odlitek tudi vgravirajo posvetilo. Poleg srebra lahko naročniki izberejo cenejše kovine, odločijo pa se lahko tudi za zlato.

O podrobnostih s krsta princa Georgea pišemo tudi v aktualni številki revije Story!

Priporočamo