Blac Chyna: Vzeli ji bodo otroka

Blac Chyna: Vzeli ji bodo otroka (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
26. 9. 2017

V družini Kardashian ni nikoli miru, vedno se nekaj dogaja. Tudi tokrat, ko ima težave Robert Kardashian, in to zaradi bivše zaročenke Blac Chyne. Odvzeli naj bi ji namreč otroka ...

Robert Kardashian je obtožil svojo nekdanjo zaročenko Blac Chyno, da uživa droge in alkohol. Poleg tega naj bi to počela tudi pred njunim otrokom. Vse skupaj je šlo tako daleč, da je vmes posegla celo socialna služba.

Neki njegov prijatelj je javnosti razkril, da so mu na socialni službi tudi svetovali, naj se ne pojavlja v javnosti in da naj ne daje izjav, vse dokler se z nekdanjo zaročenko ne dogovorita o skrbništvu. Zelo so namreč zaskrbljeni, v kakšnem okolju odrašča mala Dream Renee Kardashian, desetmesečna hčerka Roberta in Blac. Poleg vsega sam tudi trdi, da ga je nekdanje dekle prevaralo s kar osmimi moškimi. Po drugi strani pa mu tudi Blac Chyna ne ostaja dolžna, saj je vložila zahtevek za prepoved približevanja, ker naj bi jo Robert fizično in psihično maltretiral.

Spomnimo, da je bila Blac Chyna nekaj časa tudi zaročenka raperja Tyga. Nato je presedlala na Roba, ki je bil v tistem času v depresiji, se zredil in tolažbo našel v starleti. Njegovi domači s tem niso bili najbolj zadovoljni, zdaj pa je sprevidel tudi sam, da dekle res ni primerno zanj. Očitno je v njem videla le priložnost za samopromocijo in dober zaslužek. Pozneje mu je vrnila avto in nakit, ki ji ga je podaril, Rob pa je na Instagramu celo prodajal posteljo, na kateri sta spala skupaj. Zanjo je želel iztržiti 250 tisoč dolarjev, ni pa znano, ali je to vsoto tudi dobil. Poleg tega je na Instagramu še zapisal, da svoje nekdanje zaročenke ne misli več financirati.

Sandra Bratuša

Priporočamo