Bo Brad Pitt božič preživel z Jennifer Aniston?

Bo Brad Pitt božič preživel z Jennifer Aniston? (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2019

Kmalu po tem, ko so se v tujih tabloidih pojavili zapisi, da se bosta bivša zakonca Brad Pitt in Jennifer Aniston dobila za božič, so se zdaj razpisali o tem, da naj bi Jennifer ta praznik preživela z njim in njegovimi otroki.

Če gre verjeti poročanju ameriškega tabloida Woman's Day, naj bi igralec svoji bivši celo predstavi dvojčici Shiloh in Vivienne ter 11-letnega sina Knoxa, otroke, ki jih je dobil v zakonu z Angelino Jolie.

"Odkar je propadel njegov zakon z Angelino, je dojel, kakšno napako je naredil, ko je zapustil Jennifer," pravi vir, ki jima je blizu. Dodal je še, da mu je misel na druženje z bivšo ženo zelo ljuba, saj mu je prav ona nudila podporo med bojem za skrbništvo nad otroki.

Sicer pa sta bila Brad in Jennifer poročena od leta 2000 do 2005, a takrat je njuna ljubezen doživela konec - prav zaradi Angeline Jolie, ki jo je Brad spoznal med snemanjem filma Gospod in gospa Smith. Ko sta bila skupaj, sta Jennifer in Brad veljala za enega najlepših znanih parov. Zato ni nič čudnega, da številni oboževalci upajo, da se bo njuna ljubezen znova razplamtela.

Brad in Jennifer se na ta natolcevanja nista odzvala, prav tako nista niti potrdila, da bosta božič preživela skupaj.