Bo Meghan obdržala svojo garderobo in poročno obleko?

Bo Meghan obdržala svojo garderobo in poročno obleko? (foto: Profimedia) Profimedia
18. 1. 2020

Se bo sedaj, ko sta princ Harry in Meghan sporočila, da se umikata od kraljevih dolžnosti, njena garderoba financirala zasebno?

Odkar je par razglasil presenetljivo novico, so mnoga vprašanja še odprta, neizogibno pa je, da bo Meghan zagotovo obdržala poročno obleko.

Obleka je razstavljena na gradu Windsor od oktobra 2018, v sklopu razstave A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex exhibit.

Skrbnica razstave Caroline de Guitaut je za revijo People povedala, da bo samo Meghan odločala o tem, kje bo shranjena njena poročna obleka po koncu razstave.

Kar se tiče preostale njene garderobe, ki vključuje kose vrhunskih oblikovalcev, kot so Givenchy, Stella McCartney, Erdem in Oscar de la Renta, bo Meghan verjetno obdržala vse, kar je kupila do sedaj.

Trenutno Meghan tako kot Kate od Charlesa prejema proračun za oblačila, ni pa še jasno ali bo Meghanine nakupe še naprej financiral oče princa Harryja.

Medtem ko se zdi, da je Meghan v zadnjih tednih znižala stroške svoje garderobe, saj je nosila bolj prijazne znamke, kot sta Reiss in Massimo Dutti, je v letu 2019 strošek njene garderobe znašal okoli 124.000 dolarjev, torej 169 novih kosov oblačil, en kos pa je stal približno 992 dolarjev.

Princ Harry in Meghan sta v izjavi povedala, da bosta svoje bivanje razporedila med Veliko Britanijo in Ameriko in ne glede na to ali se bosta odločila, da bo Kanada njun stalni dom, bo Meghan zagotovo ostala zvesta znamkam oblačil, ki jih je nosila do sedaj.

Priporočamo