Bo Meghan očeta in polsestro povabila, naj prideta pogledat njenega otroka?

Bo Meghan očeta in polsestro povabila, naj prideta pogledat njenega otroka? (foto: Profimedia) Profimedia
14. 3. 2019

Vojvodinja Meghan Markle bo kmalu rodila - njen otrok naj bi na svet privekal konec aprila. Britanski Daily Mail pa poroča, da naj bi bila po porodu pripravljena na to, da se pobota s svojim očetom Thomasom in polsestro Samantho, s katerima ima zelo napete odnose.

Po poročanju Daily Maila naj bi jima bila pripravljena odpustiti dejanja, ki so jo prizadela.

"Meghan povsem razume pritiske medijskega nadzora in je žalostna zaradi tega, ker je to morala prenašati tudi njena družina," se je izvedelo iz vira, ki je blizu vojvodinji.

"Vojvodinja namerava očetu in polsestri odpustiti vse, kar sta razkrila o njej, namerava ju tudi povabiti, naj prideta obiskat otroka, ko se bo rodil," pravi vir.

Kako se bo vse skupaj razpletlo, bomo še videli, saj dejanja Meghanine družine niso bila ravno najlepša. Njena polestra Samantha je napisala dve knjigi, v katerih je razkrila marsikatero podrobnost iz Meghaninega življenja. Tudi njen oče Thomas je bil nadvse radodaren do medijev, ko je šlo za njegovo hčerko. Vse skupaj pa je močno vplivalo na vojvodinjo, ki si očitno še vedno zelo prizadeva zgladiti odnose z družino.

Priporočamo