Bo Meghan vendarle rodila v isti bolnišnici, v kateri je rodila vojvodinja Kate?

Bo Meghan vendarle rodila v isti bolnišnici, v kateri je rodila vojvodinja Kate? (foto: Profimedia) Profimedia
5. 2. 2019

Zaposleni v londonski bolnišnici St. Mary so prejeli navodilo, naj za april ne načrtujejo odhodov na dopust. Tako pa so se sprožila ugibanja, da bo prvi otrok princa Harryja in vojvodinje Meghan Markle privekal na svet prav v tej bolnišnici, poroča Daily Telegraph.

V isti bolnišnici je vse tri otroke rodila tudi vojvodinja Kate Middleton.

"Osebje je prejelo navodila, naj za april ne načrtujejo dopustov. Vsi so prepričani, da je to povezano s kraljevim dojenčkom, a tega še nihče ni potrdil," se je izvedelo iz bolnišničnih virov.

Stopnišče pred vhodom je oboževalcem kraljeve družine dobro znano, saj tam nastajajo tudi prve fotografije kraljevskih dojenčkov. Spomnimo - aprila lani je na njih le nekaj ur po porodu pozirala Kate Middleton s princom Louisom v naročju.

V bolnišnici St. Mary v Londonu je leta 1982 princesa Diana rodila princa Williama, čez dve leti pa tudi princa Harryja. Kljub temu, da uradne potrditve še ni, očitno obstaja velika možnost, da bo tudi dojenček princa Harryja na svet pokukal ravno v tej bolnišnici. Če ne prej, bomo to zagotvo izvedeli aprila.

Priporočamo