Bo Paris Hilton kdaj našla pravega?

Bo Paris Hilton kdaj našla pravega? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
10. 1. 2019

Le kdo bi si mislili, da bi Paris Hilton kdaj iskala nekoga, ki bi samo daroval spermo. 

Sploh ker je bila noro zaljubljena v Chrisa Zylko, se z njim zaročila … a sta se že razšla. Nesramno bogata hotelska dedinja Paris Hilton doslej resnici na ljubo ni imela ravno sreče na ljubezenskem področju. Primernega moškega, s katerim bi si do smrti delila življenje, si je Paris od nekdaj želela in ga tudi iskala. Največkrat pa so se njena razmerja končala že po nekaj mesecih ali celo dneh.

In posledično je seznam moških, ki so jim pripisovali afere s 37-letno svetlolasko, zelo dolg. Med njimi so tako anonimneži kot hollywoodski velikani in celo dobitnik oskarja. Zadnji v vrsti njenih ljubezni je bil igralec in model Chris Zylka (33 let), s katerim ‒ kot je pred časom trdila ‒ nista v devetih nebesih, ampak v 'deželi La La'. Zdelo se je, da se je Paris končno ustalila in da bomo dočakali poroko. Pa je ne bomo, saj sta se zaljubljenca kljub romantični zaroki že razšla.

Moške je menjavala kot nogavice

Če bi ljudi vprašali, kdaj je Paris zaslovela, verjetno ne bi bilo malo tistih, ki bi odgovorili, da se je to zgodilo leta 2004, ko so proti njeni volji objavili umazani filmček. Domači pornič z naslovom 1 Night in Paris je posnela s svojim tedanjim fantom, 13 let starejšim ameriškim igralcem pokra Rickom Salomonom, ki se je izkazal kot pravi multitalent. Pri omenjenem filmčku je bil namreč dejaven kot glavni snemalec, režiser in producent. Da tega, da je odigral tudi glavno vlogo, seveda sploh ne omenjamo …

Od takrat je Paris, ki ji talentov prav tako ne primanjkuje, saj naj bi bila poslovna ženska, model, igralka, pevka, didžejka in pisateljica, bolj ali manj slavne 'moške igračke' menjavala kot nogavice. Leta 2004 se je po rdečih preprogah sprehajala z Nickom Carterjem (38 let), članom fantovske skupine Backstreet Boys, istega leta pa naj bi imela kratko, a burno razmerje s Fredom Durstom, pevcem skupine Limp Bizkit. Z igralcem Simonom Rexom (44 let) je imela sicer dolgo, a turbulentno razmerje, ki je z vmesnimi prekinitvami trajalo od leta 2004 do leta 2008.

Vedno in povsod prisotni paparaci so jo zasačili, ko si je na jahti izmenjevala nežnosti z igralcem Valom Kilmerjem, a se iz tega ni razvilo nič resnejšega. Se je pa zato zapletla v nekoliko resnejše razmerje s svojim soimenjakom, grškim ladjarskim dedičem Parisom Latsisom, s katerim se je z vmesnimi prekinitvami videvala med letoma 2004 in 2006 in s katerim se je celo zaročila. Strani rumenega tiska je polnila tudi z afero s Travisom Barkerjem, bobnarjem skupine Blink-182, a dlje od poljubljanja v javnosti menda nista prišla. Tudi nasploh se zdi, da se Paris strastno rada poljublja in da se pri tem ne obremenjuje z razmišljanjem, ali se bo iz tega razvilo razmerje ali ne.

To je ne nazadnje dokazala tudi leta 2007, ko se je mečkala z raperjem 50 Centom. Še slavnejšega partnerja za poljubljanje pa si je omislila leta 2008, in sicer na filmskem festivalu Sundance. Takrat so jo paparaci zalotili, ko se je po francosko poljubljala s hollywoodskim zvezdnikom Jaredom Letom (46 let), ki je pozneje prejel oskarja.

Nazadnje je ljubila poslovneža

Prvo nekoliko resnejše razmerje je imela z igralcem bejzbola in športnim agentom Dougom Reinhardtom (33 let), s katerim si je življenje delila v letih 2009 in 2010. Sledila je ljubezenska zgodba s Cyem Waitsem, ki ni del zvezdniškega sveta in ki ga je ljubila slabo leto dni. Tudi s španskim modelom Riverjem Viiperijem je za svoje razmere zdržala precej dolgo, od septembra 2012 do julija 2014. Zaradi svojega doslej zadnjega bivšega fanta, poslovneža Thomasa Grossa, se je celo preselila v Švico, kjer je ljubezensko zgodbo pisala med majem 2015 in aprilom 2016.

Seznam moških, s katerimi so povezovali Paris, pa s tem še zdaleč ni končan. Na njem so namreč še številna druga slavna imena, med njimi Edward Furlong, Jack Osbourne, Criss Angel, Andy Roddick, Kid Rock, Benji Madden in celo Cristiano Ronaldo. Zdaj pa je menda že navezala stik z agencijo, da bi se dogovorila za umetno oploditev. Seveda ima tudi pri tem nekaj zahtev. Želi si, da bi bil darovalec sperme čeden, inteligenten in zabaven.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo