Bo vojvodinja Kate postala blondinka?! Valižanska princesa v Windsorju pokazala novo pričesko, samo poglejte jo

Bo vojvodinja Kate postala blondinka?! Valižanska princesa v Windsorju pokazala novo pričesko, samo poglejte jo (foto: Profimedia) Profimedia
17. 9. 2022

40-letna valižanska princesa je v soboto v Windsorju predstavila novo, svetlejšo pričesko. Kate Middleton je imela v svojih rjavih laseh nekaj svetlih toplih pramenov. Še prejšnji mesec je na igrah Commonwealtha nosila temnejše lase.

Kate Middleton je c soboto, ko je v Windsorju skupaj s princem Williamom nastopila na nepričakovanem skupnem obredu z vojvodo in vojvodinjo Sussex, predstavila novo svetlejšo pričesko. 

40-letni valižanski princ in princesa sta se odpravila v Windsor, da bi si ogledala morje cvetličnih poklonov, položenih pred vrati posestva Berkshire v spomin na pokojno kraljico, ki je v četrtek v 96. letu starosti umrla na Balmoralu.

Med dogodkom sta se jima pridružila 37-letni princ Harry in 41-letna Meghan Markle, kar je bilo prvič, da sta se oba para pojavila v javnosti po dnevu Commonwealtha 9. marca 2020, le nekaj tednov pred pandemijo Covida.

Kate Middleton je bila za to priložnost oblečena v črno midi obleko, na hrbtu pa je imela spuščene rjavkaste kodre, za katere se je zdelo, da so bili poudarjeni s svetlejšo barvo. 

Še prejšnji mesec so takratno vojvodinjo Cambriško na igrah Commonwealtha videli s precej temnejšimi lasmi.  

Princesa si pogosto posvetli lase iz temnejšega tona vsako leto septembra, ko se po poletnem premoru vrne v kraljevo službo. 

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si