Bobbi Kristina: 'Družina ne želi, da bi nama uspelo'

30. 10. 2012
Deli

Čeprav sta bili ­javnost in seveda njena družina šokirani, da sta se ­zaročila, se Bobbi Kristina in Nick Gordon ne ozirata na nikogar. Odločena sta se poročiti in si ustvariti­ družino. Le kaj bi o vsem tem mislila njena pokojna mama, pevka Whitney Houston ...

Whitney Houston je nekoč veljala za eno izmed najboljših pevk na svetu. Žal pa je njen glas z leti nekoliko bledel, saj ga je postopoma uničevala s pretiranim uživanjem alkohola in omamnih substanc. Tako se je proti koncu njenega življenja vse več govorilo o destruktivnosti in bore malo o glasbenih uspehih. Teh že dolgo ni bilo več. Tudi ko je hotela oživiti svojo kariero in je imela koncerte, se je nemalokrat vse skupaj zelo klavrno končalo. Na enem izmed njih ji je celo povsem odpovedal glas. Tudi po videzu je bilo jasno, da je njeno življenje vse prej kot zdravo. Njen bivši mož Bobby Brown ima prav tako velike težave s prepovedanimi drogami in marsikdo mu očita, da je prav on kriv za propad nekoč vrhunske pevke.

No, kakorkoli že, pred kratkim je bila javnost šokirana nad novico, da se je hčerka pokojne Whitney, Bobbi Kristina, zaročila z Nickom Gordonom, ki ga je Whitney posvojila. No, uradno ga sicer ni posvojila, temveč ga je vzela k sebi in skrbela zanj kot za sina. Bobbi je z Nickom odraščala kot s polbratom. Nick je 19-letnici podaril prstan, okrašen s safirjem, in tako sprožil govorice o njuni zaroki. Čeprav sta to novico demantirala, češ da gre samo za darilo, je Kristina pozneje v neki pogovorni oddaji govorila o tem, da se bosta z Nickom poročila.

"Zaročena sva," je slišati v resničnostnem šova The Houstons: On Our Own, ko to pove svoji družini. In jasno je, da njim to ni najbolj všeč, kar je bilo videti na posnetku, kjer drugi člani družine negodujejo okoli dogodka. Gary Houston, brat pokojne Whitney, je začel zelo ostro razpravo o zaroki. "Nihče ni mogel vedeti, da boš kot polbrat postal fant." Na vse to pa mu 22-letnik odgovarja: "Družina me želi prikazati kot zelo slabo osebo." Potem pa se je oglasila tudi Bobbi: "Nočejo, da bi nama uspelo."

Govorice o njuni zaroki so se sicer pojavile že marca. Takrat se je edinka pokojne pevke pojavila z velikim diamantnim prstanom, a je odgovoren za stike z javnostmi vse govorice zanikal. "Samo mamin prstan nosi," je bila obrazložitev. Neki neimenovani vir pa je potrdil, da sta se mlada dva zaročila in da skupaj živita na posesti njene pokojne mame v Atlanti.

"Vse skupaj je zelo žalostno. Whitney Nicka nikdar ni uradno posvojila. Z njo in z Bobbi pa je živel od svojega 12. leta. Whitney ga je vzgajala kot svojega sina in z Bobbi sta bila kot brat in sestra. Živel je v slabih družinskih razmerah, zato ga je Whitney vzela k sebi. In odnos z Bobbi je pač prerasel v ljubezensko razmerje ... Res pa je, da sta si bila vedno zelo blizu," pravi vir.

Bobbi in Nick sta kot brat in sestra živela vse do Whitneyjine smrti, ko se je pri 48 letih utopila v kadi. Vzrok naj bi bil slabo srce in uživanje kokaina. No, spoznala pa sta se precej prej. Ko je Nickov oče končal v zaporu in mama ni več mogla skrbeti zanj, je izrazil željo, da bi se pridružil marincem, zato da bi lahko pobegnil od težke družinske situacije. Ko je Bobbi mami priznala, da ne želi, da bi Nick odšel, se je ta odločila, da bo skrbela zanj. Tisti, ki ga poznajo, pravijo, da je Nick zelo prijeten in pameten fant. In ker Bobbyja nikoli ni bilo doma, je Nick nekako prevzel glavno moško vlogo v družini. Nihče pa ni pričakoval, da se bo ve skupaj tako romantično razpletlo. Par naj bi se zbližal po mamini smrti, saj je Bobbi v njem našla tolažbo v težkih trenutkih.

"Bobbi Kristina je še vedno zelo ranljiva zaradi mamine izgube, Nick pa je njen steber, na katerega se lahko nasloni," zatrjuje neimenovani vir. Toda ko so se med njima razvila globlja čustva, je Bobbijina družina začela negodovati. Njena babica Sissy in oče Bobby Brown sta v resnici zelo zaskrbljena zaradi odnosa, ki se je razvil med mladima zaljubljencema. Babica je že od samega začetka proti njuni zvezi, saj meni, da Nick slabo vpliva na njeno vnukinjo. Hkrati je zaskrbljena, da bo par hitro zapravil imetje, ki ga je Bobbi podedovala po mami. Tudi javnost je nekoliko zadržana do te zveze, saj v njiju še vedno vidi brata in sestro, čeprav to nista.

"Ja, zbližala sva se, pa kaj. Briga me tista stvar ...Dokazal sem svojo predanost družini Houston. Nikomur ničesar ne dolgujem. Nekateri ljudje preprosto nimajo svojega življenja in se zato vtikajo v druge," pravi Nick na Twitterju. "Za vse bedake, še enkrat, Whitney je rodila samo enega otroka ..." A čas bo povedal svoje ...

 

Napisala Sandra Bratuša

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec