Bogata dedinja Petra Ecclestone se je zaročila z direktorjem umetniške galerije

Bogata dedinja Petra Ecclestone se je zaročila z direktorjem umetniške galerije (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
17. 1. 2019

Pravi, da je presrečna, ker je našla pravega moškega zase …

To je Petra (30) govorila tudi, ko se je leta 2011 poročila z Jamesom Stuntom, s kate­rim pa se je po 7 letih in treh otrocih tudi ločila. Od ločitve je minilo 14 mesecev in bogatašinja je ponovno zaročena. Tokrat je njen izvoljenec Sam Palmer, direktor umetniške galerije, s katerim je v zvezi leto dni.

“Upam, da so vsi imeli tako fantastično leto, kot sem ga imel sam, in da mi bo leto 2019 prineslo še več ljubezni,” je dejal Petrin zaročenec. In prav on je presenetil z izjavo, da je Petra rekla da. To je povedal na odprtju galerije v Los Angelesu in dodal, da je presrečen, ker se ženska, ki jo ljubi, želi poročiti z njim. Petra glede zaroke še ni dala izjave. Res pa je, da se še ni dobro polegel prah glede njene ločitve od Jamesa, za katerega se je izkazalo, da je povsem neodgovoren in aroganten moški, ki je grozil tudi svojemu tastu, nekdanjemu direktorju Formule 1, Bernieju Ecclestonu (88).

“Moja nekdanja tašča je pravi hudič, Bernie pa je navaden hudodelec in palček in deček za vse v lastni družini,” so se glasile grde Jamesove besede. Petrina sestra Tamara je Jamesu zagrozila, da če ne bo nehal trositi laži o njeni družini, bodo spregovorili o njem tudi oni. Petra pa se na drugi strani raje posveča svoji novi ljubezni.

Ko so jo vprašali, kako se počuti na novo zaljubljena, je dejala: “Sva šele na začetku zveze in zame je vse to zelo nenavadno. Končno se moje življenje odvija v pravo smer. Poglejte, ko sem se poročila, sem bila prepričana, da bo za vedno. Hodim v cerkev in ne verjamem v ločitev. No, potem pa se je zgodilo prav to in mogoče se je z razlogom. Imam tri prekrasne otroke.”

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia